Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Igraci koji se bore za prvi ATP trofej igraju katastrofalno u finalima ove sezone.. ovo je bio jedini nacin da do njega dodju

Klizan je debitovao u Vasingtonu 2007. i ovo mu je tek 17. ATP turniri u karijeri (pre ove sezone igrao je sve skupa na bednih 6).. prvu titulu na sedamnaestom ATP turniru u karijeri osvojili su Edberg i Stih

Italijan nije mnogo stariji, ali je mnogo iskusniji. Ako se negde nisam zabrojao, Fabiju je ovo 129. ATP turnir (debi u Palermu 2005.) u karijeri, cime bi postao jedan od 15 igraca sa najvise odigranih turnira u Open eri pre ATP prvenca

Conga igrom nije bas uverio da je drugi najbolji dvoranski igrac sveta.. ali trofej sigurno nece odbiti
    Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Bravo za Klizana bas mi je drago zbog njega...
      Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• HAHAA , cuj Fognini u finalu

Idemo majstore do pobjede , mozes ti to !
        https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Сада сам први пут пажљиво гледао Клизана, допао ми се на први поглед али доста му фали један елдорадо ударац, биће у 30. на ранг листи и то је некако максимум за сада, с'обзиром Age: 23 (11.07.1989)
          Last edited by Žika; 23-09-12, 14:24.
          sigpic

Comment

• Kakav je to eldorado udarac?
            There's something wrong with me chemically
            Something wrong with me inherently
            The wrong mix in the wrong genes
            I reached the wrong ends by the wrong means
            It was the wrong plan
            In the wrong hands
            With the wrong theory for the wrong man
            The wrong lies, on the wrong vibes
            The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Moze li Fonjini do titule ? Nisam gledao juce Klizana, al vidim sa je igrao 3h40min, nece biti svez
              A ove sezone igra boji tenis od zabara

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                Kakav je to eldorado udarac?
                Ванпросечан. Рецимо Нолетова бекенд паралела, Фекијев Сервис и форхенд, Делпотров форхенд, Надалов спин, ударац који је тешко изконтролисати.... Клизан све лепо удара, пролази кроз лопту, али му скоро сваку стижу и тешко прави винере, када би имао један ударац бржи, звао би се елдорадо ударац... тај израз "елдорадо ударац" је просуо Пилић. он га користи да би брже објаснио шта некоме фали или га краси...
                Last edited by Žika; 23-09-12, 14:37.
                sigpic

Comment

• Pa da,Klizan nema neko oruzje sa kojim bi mogao da pravi razliku.Jako je mrsav a kada bi nabacio 5kg recimo njegovo kretanje bi ispastalo zbog toga.Medjutim,bekhend bi sigurno mogao da popravi jos malo ako hoce u top 20.

Comment

• 23.09.2012 F R Ram / N Zimonjic def L Lacko / I Zelenay 62 46 10-6

а сада сингл:

Клизан већ води

брејк и у другом сету:

брејк па рибрејк 3/2

Фогнини се шепури као да заводи неке женске у публици, а овај га за то време пакује ...

сада је талијан бесан и заврљачио рекет чак до судије... да ли ће пасти опомена?

3/3 Клизан опет губи концентрацију као против Јужног, изгледа да има ману да ментално завршава меч пре последњег поена?

таман се талијан понада и овај га опет брејкно: 4/3 и сервис за словака!

- најзад доби свој сервис, 5/3 за словака

са 1.120 бодова оде са 36. на 27 место!!! свака му част, баш ми је мило!

Last edited by Žika; 24-09-12, 12:41.
                    sigpic

Comment

• Tsonga razbio Seppia.

U dublu Mahut i Vasselin uzeli trecu titulu ove godine na domacem terenu, nakon Montpelliera i Marseilla.
                      Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• koji nacina da se proslavi titula
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Igraci koji su prosli kvalifikacije u Kuala Lumpuru :

* Dominic Inglot : Britanac ima 26 godina i debitovace na ATP turnirima. On je specijalista za dubl i skoro nikada nije ni pokusao da se kvalifikuje za neki ATP turnir u singlu. Ovde su kvalifikacije, pored toga sto su veoma slabe, bile i prazne, pa je pokusao da ih prodje i uspeo. Igrao je dva Celindzera u singlu i nekih cetrdesetak meceva na Fjucersima. Dovoljno je reci da trenutno nema ATP ranking u singlu

* Michael Yani : Tridesetjednogodisnji Amerikanac je 241. igrac sveta, koji je dakle iskusan ali nije imao mnogo prilika da igra na ATP turnirima. Debitovao je u Los Andjelesu 2006. a posle toga je 2009. debitovao na Mejdzorima, prosavsi kvalifikacije Vimbldona i US Opena. Ima nekih 11 ili 12 ATP turnira u karijeri

* Riccardo Ghedin : Italijan ima 26 godina i 284. je igrac sveta. Igrao je samo jedan turnir u karijeri, prosao je kvalifikacije na Vimbldonu 2009. Nikada nije usao u prvih 200 i podizao je samo trofeje na Fjucersima

* Julian Knowle : Austrijan je verovatno najstariji igrac koji ce ove sezone odigrati mec na ATP turniru, ima 38 godina. Poput Inglota, dubl je specijalista i nema ranking u singlu, i on je sigurno zeleo da okusa srecu u ovakvom zrebu. Polsednji ranking u singlu imao je 2007. a poslednji ATP turnir mu je Cenaj 2005. Odligrao ih je svek skupa tridesetak, najvise 2002. kada je i imao najbolji plasman u singlu

sigpic

Comment

• Pa po ovome sam i ja imala sanse

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Ne znam kako se nisu popunile kvalifikacije, valjda igraci ne bi mogli da pokriju troskove avionske karte i ostaloga a mesta ima samo za cetvoricu

sigpic

Comment

• Ja sam tek sad pogledala zreb za kvalifikacije
                                ono stvarno nikad nisam videla ovde je malo nedostajalo da se bye kvalifikuje

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X