Izgleda da se povredio kad je pokusao da stigne neki drop shot, tj. da je proklizao tako makar pise na MTF-u
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2012. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
-
Sledi veoma vazan mec za obojicu igraca, Dzonson igra prvi ATP turnir u karijeri i sigurno zeli da iz prvog pokusaja dodje do 1/4, dok se Dzek Sok bori da postane tek treci U20 igrac ove godine koji ima vise od dve pobede na ATP turnirima, i da se pridruzi Harisonu i Tomicu sa bar jednim 1/4Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Dzek je propustio dve mini mec lopte pri vodjstvu 4-3 i jos jednu pravu na 6-5 na servis Dzonsona u drugom setu ali u taj brejku stize mini brejk zaostatka i na 5-5 sjajnim ritern vinerom iz forhenda dolazi do druge mec lopte i svojim servisom zavrsava posao. Inace, pravi ''americki'' tenis od obojice
Prvo 1/4 na ATP turnirima za Dzeka Soka, i treca pobeda ove sezone, cime od U20 igraca mogu da se pohvale samo Harison i Tomic. Oni ih imaju znatno vise ali Dzek jos uvek nije njihova liga (Tomiceva trenutno jeste). Sto je jos vaznije, mislim da bi sa ovim partijama trebao da osigura WC za US Open, jednostavno moraju da odvoje jedan za njega. Takodje, ne bude li previse umoran imace priliku da sve ovo ponovi sledece nedelje ako dobije WC za ocajni turnir u Los Andjelesu
Last edited by ClayWarrior; 20-07-12, 17:27.Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Dimitrov je u 1/2 i ovo je jos jedna sansa da konacno osvoji neki ATP turnir, makar bio i Miki Maus kategorije
Bilo bi cudo kada bi neko iz njegove propale generacije osvojio titulu pre njega, a vec mi je malo i muka da gledam Raonica kao jedinog igraca rodjenog posle 1989. koji je podigao ATP trofejPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Zika View PostKако је лепо када си носиоц прво коло слободан друго добијеш и већ си у четврт-финалу!!
и сада Типса мало да запне и оп бодови ко кућа!
Za takve turnire se do 2008. nije ni znalo, ali kad je sve otislo do vraga moze i toPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by shminka View PostOnda treba navijati za Felija, tesko da on moze sa Belluccijem da se ganja po sljaciPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
-
Pa dobar je igrac premda mi se vise svidjalo kako je igrao prije.Njegovo ponasanje je glavni razlog zbog kojeg je nepopuran.Evo dokaza http://www.youtube.com/watch?v=TpSt5W49Oho
Comment
Comment