Sad sam dodao u onaj post na kraju, nije mi uopste jasno odakle je to izvadio i gde je te deckice uopste nasao
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2012. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nema veze, zaboravice im imena cim izadje iz studija
Steta za Mulera, nadao sam se da moze do trofeja ali nije bas morao da naidje na Malisa u 1/4, pored ostalih parova. David se raspucao i verovatno imao mec karijere kada su u pitanju izgubljeni poeni na servis, ali ne bih zeleo da on dodje do trofeja zato sto mu ovde nije ni mesto nedelju dana pred MejdzorPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Šteta bi bila da je Malisse ispao, kada je 2x kvalitetniji igrač, uživanje ga je gledati. Nadam se samo da ga odlazak do kraja na ovom turniru neće koštati nekog značajnijeg rezutata na W, i da će ga žrijeb bar malo pogledati, djeluje da ima još municije u sebi.
Comment
-
Da ima vise trave Xavier bi se naigrao, on je strasno opasan na travi. Servisom i slajsom moze mnogo, veliku je stvar prosle godine Bernard napravio, preveliku sto je i preko njega presao. Isto tako i Petzschner, na travi je na svom terenu. Davidu odlicno ide, mogao bi do titule. Nema ni finale na travi, a kamoli titulu. Lijepo bi bilo da kompletira podloge.
Roddick odgovorio, mozda jos nije vrijeme za penziju. Juri i 600. pobjedu. Dobro je sto je nosilac na Wu ipak.sigpic
Comment
-
Originally posted by shminka View PostPrvi put cujem za ovakvu odlukuvjerovatno ce pomjeriti finale za nedjelju
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment