Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ni jedan ne valja,svi seckaju i meni,na LSH-u nisu bolji nista.

Skupo su ga kostala 2 mini brejka koja je pretrpeo na krajnje glup nacin i time je posao dodatno otezan,sad ce biti djavolski tesko uzeti dva seta
    Last edited by Dacha; 18-02-12, 22:57.
    sigpic
    http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Napadaju obojica, nema ovde mrcvarenja sa osnovne

Harison :

0-1 : greska Harisona iz forhenda
      0-2 : servis viner
      0-3 : servis viner
      0-4 : forhend viner Raonica
      1-4 : iznudjena greska Roanica
      2-4 : bekhend viner Harisona
      2-5 : servis viner
      3-5 : servis viner
      4-5 : greska Raonica iz forhenda
      4-6 : servis viner
      4-7 : iznudjena greska Harisona iz bekhenda
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• http://www.lshunter.tv/index.php?opt...pup&Itemid=327

Ovaj meni ne koci od pocetka

sigpic

Comment

• Rajan gubi svoj servis u cetvrtom gemu, samim tim i mec.. na tinejdzera u finalu ATP turnira moracemo i dalje da cekamo

sigpic

Comment

• Steta ali jednostavno je ovaj trenutak morao doci,cak sam mislio da ce doci i pre.uzdao sam se u neki brejk ali to je nemoguce sa ovako raspolozenim Milosem
            sigpic

Comment

• Nista, vidimo se u Memfisu za vece poene

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                Prvo ATP finale za Volandrija posle 5 i po godina i ovo Almagro nece ispustiti
                Je l' imao neku povredu Beluci ili mi se cini? Nije mogao da stoji, samo je igrao SV, pokusavao da skrati poene.

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                  Prvo ATP finale za Volandrija posle 5 i po godina i ovo Almagro nece ispustiti
                  Stvarno steta za Belucija, domaceg takmicara. A i igrao je najkonkretniji tenis.
                  Povreda je bila jaca od njega.
                  A Volandri ima udarce, to je jasno... Ali kako sa onakvom servom i dosta labavim bh ga niko ne moze brejknut... Nije vala ni neki defanzivac... Vrace on sve, ali ako se izadje na mrezu, eventualno ta fh paralela moze biti pasing...

Fino ga je gledati, ali on odavno nema "pluca" za velike igrace.

Comment

• Kasno sam se ukljucio, stvarno ne znam

sigpic

Comment

• Jeste na 5:5 i 40:40 je trazio MTO zbog problema sa nogom, nekako je izvukao taj set ali u nastavku nije mogao nista. Da nije igrao kod kuce sigurno bi predao mec

Comment

• http://www.atpworldtour.com/posting/2012/506/mds.pdf
                        Izuzetno jak Buenos Aires ove godine...
                        sigpic

Comment

• Istomin blizu finala u SH.
                          Ako sacuva servu, udje u TB mozda zavrsi u dva.

Prvi set je dobio nakon samo jednog brejka. Ali dobro djeluje.

Istomin je dominirao, cak u 11. gemu drugog seta imao 0:30 i sansu za 0:40, ali zamalo nije upao pasing...
                          Onda je kod 40:40 Beneto sve vadio... I evo sad izgubio u TB i sva bolja igra u ova dva seta ce mozda pasti u vodu...

Mada servira prvi u odlucujucem, sto mu mozda donese tu prednost.
                          Last edited by M_G_S; 19-02-12, 06:25.

Comment

• Dobio je Istomin, iskorivstivsi cinjenicu da je servirao prvi...

A to je ponovo onaj momak za kog smo znali da ima udarce. Milos ce imati velikih problema. Cak se ne usudjujem prognozirati pobjednika. Denis zna da odservira mec, a Milos zna da pokloni poene...

U svakom slucaju, ocekuje nas mec izmedju crnogorskog vojvode i uzbekistanskog princa.
                            Ako se ne varam, i tim Uzbekistancima smo vazda mace davali, tako da mozda to presudi. Da je iz Azerbejdzana, zabrinuo bih se.

Comment

• Ocekivano Milos,mislimda ni danas nece imati previse problema,mada je Denis sve bolji ali ni sa osnovne,a ni servis ne bi trebalo da moze da isparira Milosu koji ide ka odbrani titule i drugoj u sezoni,odlicno je to.I dalje mislim da je mec protiv Kevina bilo finale.
                              sigpic

Comment

• Lepo je poceo Volandri, ima prednost brejka u prvom setu.

Comment

Working...
                                X