Jesi vidio statistiku?Philipp 5 vinera iz FH,4 iz BH,a Ryan samo 1 i to iz FHa.Neiznudjene su ipak posebna prica,Kohly 16,Ryan 6
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 250 - 2012. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Video sam,ali to je ono sto me raduje.Da je popustio i da se prilagodio njegovom stilu i nije bio tvrdoglav kao sto zna.Znaci ima napretka.Ali da ne jurimo,treba iskoristiti to i doci do pobede
Kako decko ume da zagorca sebi zivot,i onda odservira ovakvu bombu,idemo majstoreLast edited by Dacha; 11-01-12, 01:40.
Comment
-
Jeste se prilagodio Kohlyu i igra onako kako i treba protiv njega.Mogao je Philipp do brejka na startu drugog.
Sto se Delpa tice i dalje dosta slabo za njegove standarde,ima brejk prednosti koji mu je Kubot poklonio.Strasne gluposti je napravio u proslom servis gemusigpic
Comment
-
Al za promenu bi Koli mogao malo lopte na FH da mu salje,stvarno ne vidim zasto toliko forsira BH stranu kad mu danas Bh deluje sjajno
Comment
-
Sudije su ovamo u Aucklandu katastrofa,nekoliko cistih auta nije svirano.Svaki turnir bez celendza postao je katastrofa,a Rajan krenuo u raspadanje
Comment
-
Slusas li Harisona i Kolsrajbera?Poznat mi ovaj drugi lik,cini mi se da nije Englez po akcentu i naglasku,ali ne mogu da skontam ko je.
Da vidimo sad kako ce Koli odservirati,ali ne samo Koli,vec i Delpo
Comment
-
Ne,gledam tri meca,zvucnici izgaseni
Kubot nije iskoristio 2 vezane brejk lopte i nije uskocio u poslednji voz za prvi set.Velika je ovo bila prilika za njega,vjerujem da mu se na ovoj podlozi protiv Delpa vise nikad nece ukazati.Sve je od njega zavisilo u prvom setu,gubio je i dobijao poene.Delpo nikako da proigra,bas lose
John izgubiosigpic
Comment
-
Uopste ne lici Delpo na sebe, lose se namjesta, tajming mu je stvarno ocajan, izbor i jacina udaraca potpuno netipicni za njega, pasivan skroz, nije napao ni 3x u mecu.A nekoliko puta sam samo cekala da slomi reket.
Sreca u nesreci je sto mu je Kubot poklonio servis gem i tako je dobio set.
A ja sad odo u 'aljine, sto bi rekli ovdje, moram rano ustati sutra...Sutra ocekujem izvjestaj sa meca.
Comment
-
Kod mene pada celo vece.Sad nisam pametan sta da ocekujem,ali mislim da ce Kolsrajber nazalost dobiti
Comment
Comment