Originally posted by MarRF
View Post
A tek koliko ce nedostajati tenisu, ja samo ne znam koga ce ovi navijaci imati da gledaju kada se Endi povuce, jer takve vanserijske poteze, retko ko drugi moze da pruzi.... a tek harizma (kada natuce onaj kacket (u stvari natukao je on njega pre 10tak godina i ne verujem da ga skida uopste) izgleda kao JAZAVAC koji viri iz rupe).... imao bih ja jos stosta da napisem vezano za njega, ali cu se zastati samo kod njegovih vrlo korektnih i sportskih izjava, bas prema svima... Americkom tenisu ce svakako nedostajati, to im je trenutno najmladji GS sampion, mada kada vidim sve ove talente, ne brinem se ja za americki tenis uopste... i tako Endi poslase te mnogi odavde u nezasluzenu penziju , ljudi bre sta vam je ima on jos mnogooooooo toga da pruzi........
I jos nesto, ..... ma kakav limitiran igrac, nema on limita uopste, moze taj i bez servisa , kretanje bh, preciznost udaraca, sve na maestralnom nivou,.
Eh Rodzer, Rodzer, ti nisi svestan koliko si jos mogao da postignes (i pored ovog ogromnog uspeha) samo da nisi imao ovakvu tenisku gromadu za jednog od glavnih ( ako ne i najveceg) rivala... ali sta je tu je moraces da se zadovoljis i ovim sto imas.
Comment