Announcement

Collapse
No announcement yet.

ATP World Tour Series 250 - 2012. godina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bas nevjerovatan lik u tri seta dobije Rosola
    Izgleda mu se fkt ne igra na OI

A i to sto kazes CW, titula ovdje bi mu puno vise znacila, pogotovo sad kad je zaglavio na sljaci ;)

Comment

• Mislim, ne mogu ja sad da pricam u njihovo ime i sta im se mota po glavi ali znate i sami na sta lici Tur zadnjih godina i da meceve protiv najboljih igraca gube i pre izlaska na teren

Sve je to sto se tice Olimpijade lepo ali za vecinu ona predstavlja samo turnir za 750 bodova, gde pokusavaju da izvuku sto vise
      Last edited by ClayWarrior; 26-07-12, 20:43.
      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Pa da mu je znacila vise, sigurno ne bi ni igrao ovaj turnir
        Ocekujem sad od njega da uzme titulu, kad je vec ovoliko dogurao

Comment

• Samo mi nije jasno kako ce da stigne da igra mec na OI
          jedino ako se 1. kolo ne igra i u ponedeljak?
          http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
          with experience.

Comment

• Sutra polufinale, subota finale i moze da igra u nedjelju na OI

Comment

• pa danas je cetvrtak ja sam danas skroz pogubljena
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Berankis je dobio Maua i usao u 1/2 Los Andjelesa, svoje prvo na ATP turnirima i morao je da ga ceka do 22. godine. Rasela ili Matosevica sigurno moze da dobije i ovo mu je velika sansa za prvo ATP finale

sigpic

Comment

• Radziv Ram dobio je Leonarda Majera 7-6 6-3 i plasirao se u 1/2, solidan mec s obzirom na imena rivala. Amerikanac se po prvi put posle dve godine vraca u prvih 100

Sva Ramova ATP 1/2 :

2009 - Newport (titula)
                  2012 - Newport
                  2012 - Los Angeles

sigpic

Comment

• Haase odbranio titulu.
                    Genius, outrageous, the best ever! RF!

Comment

• Da vidimo moze li Berankis do svog prvog ATP finala, sto se tice sirovog talenta trebao ga je odavno ostvariti

sigpic

Comment

• Rikardas impresivan!! Prvo ATP finale, na 17. turniru koji igra u karijeri i prvo za nekog igraca iz Litvanije. Kad vec nema titula tinejdzera, bilo bi veoma vazno da sto pre krenu da ih osvajaju momci rodjeni 1990. ili 1991., mada ce sutra imati tezak posao jer Kuerija ovde zanima samo trofej

sigpic

Comment

• Sem jeste bio favorit od pocetka turnira, tesko da na nekom voli vise da igra, ali 6-0 u prvom je previse

sigpic

Comment

• Nesto nije uredu sa Berankisom...10-1 u gemovima, pa ne igra sa mnom

Comment

• 10-2, za malo bolju sliku

Sem je na pocetku nedelje rekao po sta je dosao u grad andjela i ne bi ga ni mnogo bolji igrac od Berankisa dobio, samo je mogao do jos nekog gema. Svaka mu cast na prvom ATP finalu ali turnir je bio ocajan, nedostojan imena prethodnih sampiona, i ko zna kada cemo ga opet videti u borbi za titulu

sigpic

Comment

• Steta za prethodni gem, ali je barem lijepo vidjeti da uziva u mec, bez obzira na debakl

Comment

Working...
                                X