Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kladionica: NBA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nj 2?

Comment

• kakve su to price da se cuveni fil dzekson vraca pod stare dane svom starom zanatu i da preuzima NY?

Comment

• Originally posted by ledeni 80 View Post
        kakve su to price da se cuveni fil dzekson vraca pod stare dane svom starom zanatu i da preuzima NY?
        Promasio si temu brate.
        sigpic

Comment

• odigrao Juta 2,Indiana 2,Denver 1 i P+,posle cu jos nesto ako nasi i madjari dobiju u vaterpolu

Comment

• Originally posted by carter985 View Post
            nj 2?
            Ne igraju Marshon, Okur i verovatno Hump...
            "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
            odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
            fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
              Ne igraju Marshon, Okur i verovatno Hump...
              Ja sam negde procitao da se MarShon oseca dobro i da ce verovatno da igra. Ali svakako dobijaju Kavsi.

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                Ja sam negde procitao da se MarShon oseca dobro i da ce verovatno da igra. Ali svakako dobijaju Kavsi.
                Marshon i Okur su out 100%, Hump je bio game-time decision i verovatno ce igrati, evo sad procitah.
                "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

Marshon i Okur su out 100%, Hump je bio game-time decision i verovatno ce igrati, evo sad procitah.
                  Ja sam pre par sati nasao ovo.

"It feels great right now,'' Brooks said at shootaround. "Obviously, I haven’t ran or warmed up yet. I haven’t had the chance to go out there and shoot around. It feels great. Honest.''
                  Svakako, verujem ti.

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                    Ja sam pre par sati nasao ovo.

Svakako, verujem ti.
                    Samo da ti kazem da nije izdrzao do kraja tog shootaround-a. Ozbiljnija je povreda nego sto se mislilio, moguce da nece igrati ni u nedelju.

Comment

• Ne igra Marshon sigurno.
                      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Yep, sad sam video na NBA.com-u.

Comment

• ima da vas prebijem zbog nj-a!

Comment

• Originally posted by carter985 View Post
                            ima da vas prebijem zbog nj-a!
                            Pa sto ne uplati?

Comment

Pa sto ne uplati?
                              tako mi i treba kad slusam ove pametnjakovica gore... namerno me zahebu

Comment

• Jao koji ziceri sinoc, nisam stigo da uplatim .

Sta mislite na NY veceras 3.46 ? Kakve su rakete, slabo sam ih pratio nesto ?

Comment

Working...
                                X