Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kladionica: NBA

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• au taj horlando mi je nesiguran, mislim se dal da odem do kladze. Mozda bih odigrao i singlove, DETROIT i MINY ! Ne znam nisam pametan

Comment

• jas odigrao sing na horlando i spurse i jedan tiketic, bar jedan sing da prodje i u plusu sam 10e(a ako bi sve proslo, 200e) is is sotono

Comment

• Spominjao neko ranije da moze da se kladi online u Mozzartu, zanima me kako to funkcionise, i da li moze da se odigra nba pred sam pocetak utakmica ? Pitam zato sto odavno ne moze da se igra online u Meridianu, a mrzi me po ovakvom vremenu da se cimam do kladionice, a i sacekao bih info o povredama/izostancima igraca ?
        sigpic

Comment

• Originally posted by Mandanda View Post
          Spominjao neko ranije da moze da se kladi online u Mozzartu, zanima me kako to funkcionise, i da li moze da se odigra nba pred sam pocetak utakmica ? Pitam zato sto odavno ne moze da se igra online u Meridianu, a mrzi me po ovakvom vremenu da se cimam do kladionice, a i sacekao bih info o povredama/izostancima igraca ?
          Moras da izvadis karticu na uplatnom mestu, onda otvoris online racun i mozes se kladiti do 11 uvece Isplatu zakazujes dan ranije, mozes dici max 10 soma, a minimalan ulog je 100 dinara.

Comment

• Hvala ti, ne znaci mi to nista, ne gine mi bet365, ne razumem zasto mozes samo do 23 kad su im u dopunama napisana realna vremena odigravanja nba/nhl meceva
            sigpic

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              Moras da izvadis karticu na uplatnom mestu, onda otvoris online racun i mozes se kladiti do 11 uvece Isplatu zakazujes dan ranije, mozes dici max 10 soma, a minimalan ulog je 100 dinara.
              pa bas i ne, jas danas uverio "rezervisao" sam da mi isplate 10k, a kad sam otisao ovi mi tamo kazu da nemam toliko na racanu i da se odbija zahtev..
              kad sam dosao kuci nazovem tu centralu a oni kazu da se do 10k ne zakazuje... znaci samo preko 10k se zakazuje i onda sutradan dodjes po to...
              tako da tek sutra mogu da uzmem tih 10k(posto sam ih "rezervisao"), a da nisam rezervisao, dobio bih danas... bar oni tako kazu, ko ce ih znati, lopine su to. ;)
              Originally posted by Mandanda View Post
              Hvala ti, ne znaci mi to nista, ne gine mi bet365, ne razumem zasto mozes samo do 23 kad su im u dopunama napisana realna vremena odigravanja nba/nhl meceva
              valjda zato sto to poistovecuju ko sa radnim vremenom lokalnih kladionica... izuzetno debilno, al sta da se radi... svakako ti je bolje da otvoris na bet365 ili bilo kojoj drugoj, gde mozes da igras kad hoces i u svako vreme.. ja nema te kartice i mrzi me da se cimam oko tih "instaliranja", tako da sam ostao na sugavom mozzartu

Comment

• Ma to sa isplatom je veliko jebavanje, ja ne mogu bez zakazivanja nikako kazu mi da nemam dovoljno sredstava. Onda sad u subotu rezervisao 7k i odem da dignem u nedelju kazu nemam na racunu i posle 20 min. cekanja mi isplate. Sva sreca pa radnica extra riba inace bi poludeo

Comment

• ja igram samo live betting online vec godinama klasicne tikete igram sporadicno i to vise iz zajebancije da se ispraznim...
                  http://www.kuvajsam.com

Comment

• Ne znam sta im to znaci sto ne moze posle 23 da se uplati. Evo npr tek sada stigao info da su Jameer i J-Rich out, kec ko kuca na Filu, ja se razmisljao da igram i pre ove info na Sixerse, nego me forumasi uplasise
                    sigpic

Comment

• Ajde bre Orlando, moze to da se dobije, samo jedna serija i dovidjenja prijatno!
                      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ipak nista, katastrofalni su, steta.
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Naravno da su katastrofalni, njih i NY obliazim i da igraju sa Czv, zao mi samo sto nisam singlirao
                          sigpic

Comment

Naravno da su katastrofalni, njih i NY obliazim i da igraju sa Czv, zao mi samo sto nisam singlirao
                            a meni je zao sto sam ih singlirao. jebo ih onaj ko ih sastavio.

Comment

• Ha, ladno ne prodje hednikep , lepo su ga spustili na kraju , sad mi i nije zao
                              sigpic

Comment

Ha, ladno ne prodje hednikep , lepo su ga spustili na kraju , sad mi i nije zao
                                ma mogao je ovo horlando ladno da dobije da je hteo, al ne ide to sa nezdravom atmosferom, duajt kenja po treneru i saigracima, onda se i ovi nadrkaju i onda dobijes to sto dobijes, jedno veliko nista...

Comment

Working...
                                X