au taj horlando mi je nesiguran, mislim se dal da odem do kladze. Mozda bih odigrao i singlove, DETROIT i MINY ! Ne znam nisam pametan
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica: NBA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Spominjao neko ranije da moze da se kladi online u Mozzartu, zanima me kako to funkcionise, i da li moze da se odigra nba pred sam pocetak utakmica ? Pitam zato sto odavno ne moze da se igra online u Meridianu, a mrzi me po ovakvom vremenu da se cimam do kladionice, a i sacekao bih info o povredama/izostancima igraca ?sigpic
Comment
-
Originally posted by Mandanda View PostSpominjao neko ranije da moze da se kladi online u Mozzartu, zanima me kako to funkcionise, i da li moze da se odigra nba pred sam pocetak utakmica ? Pitam zato sto odavno ne moze da se igra online u Meridianu, a mrzi me po ovakvom vremenu da se cimam do kladionice, a i sacekao bih info o povredama/izostancima igraca ?
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostMoras da izvadis karticu na uplatnom mestu, onda otvoris online racun i mozes se kladiti do 11 uvece Isplatu zakazujes dan ranije, mozes dici max 10 soma, a minimalan ulog je 100 dinara.
kad sam dosao kuci nazovem tu centralu a oni kazu da se do 10k ne zakazuje... znaci samo preko 10k se zakazuje i onda sutradan dodjes po to...
tako da tek sutra mogu da uzmem tih 10k(posto sam ih "rezervisao"), a da nisam rezervisao, dobio bih danas... bar oni tako kazu, ko ce ih znati, lopine su to. ;)
Originally posted by Mandanda View PostHvala ti, ne znaci mi to nista, ne gine mi bet365, ne razumem zasto mozes samo do 23 kad su im u dopunama napisana realna vremena odigravanja nba/nhl meceva
Comment
-
Ma to sa isplatom je veliko jebavanje, ja ne mogu bez zakazivanja nikako kazu mi da nemam dovoljno sredstava. Onda sad u subotu rezervisao 7k i odem da dignem u nedelju kazu nemam na racunu i posle 20 min. cekanja mi isplate. Sva sreca pa radnica extra riba inace bi poludeo
Comment
-
ja igram samo live betting online vec godinama klasicne tikete igram sporadicno i to vise iz zajebancije da se ispraznim...
Comment
-
Ajde bre Orlando, moze to da se dobije, samo jedna serija i dovidjenja prijatno!sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Ipak nista, katastrofalni su, steta.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by Mandanda View PostHa, ladno ne prodje hednikep , lepo su ga spustili na kraju , sad mi i nije zao
Comment
Comment