Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica: NBA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mene srusili Klivlend i Njujork igrao + a dosao - pogodio Bruklin h2 Filu h2 NO h1 i LA +
-
Lepo me ide bogami.Veceras nista od NBA-a, al zato kec na Louisville.
Leave a comment:
-
Bravo Rondo za osećaj.Danas dan pauze,ne mogu da dočekam sledeću utakmicu
.Šta li će tek biti kad se završi regularni deo sezone ne mogu ni da zamislim
.Fenomenalna liga i za gledanje i za kladjenje,pogotovo na "iznenadjenja" kao sinoć -Detroit za 2,95...
Last edited by rukometas; 08-04-13, 15:53.
Leave a comment:
-
Kontam da veceras Detroit dobija. Bullsima je pola tima u Chicagu, igrace sa 7-8 igraca, a prosli put kad su se ovi timovi sreli (pre nedelju dana manje/vise) Pistonsi su izgubili jedan razlike u gostima. Veceras igraju u Detroitu i kontam da bi mogli do pobede.
Pored toga, Portland - Dallas se razmisljam za dvojku, al' treba sacekati Reise-a za to.
Cleveland bi mogao kec.
Leave a comment:
-
Pise questionable, znaci moze bit', a i ne mora.Sa Popom se nikad ne zna, mozda ih je sve ostavio u Texasu.
Leave a comment:
-
Parker, Kawhi i Captain Jack su questionable, sto u najmanju ruku znaci da ce igrati povredjeni. Ginobili out. Sa druge strane, ovima svi zdravi i iako ne blistaju u poslednje vreme, kontam da ce se sad napaliti. Statement win sto bi se reklo.
Leave a comment:
-
Moze i Spursima da krene sut brate, ocajno su sutirali u nekoliko posljednjih meceva, kontam da ce brzo da se iskale na nekoga.
Leave a comment:
-
Prosao sinoc H2 na Detroit.
Veceras mi je samo Denver siguran, mada kontam i da OKC dobija.
Leave a comment:
-
Mozda probati H2 na Detroit. Sve zavisi od toga da li ce Pierce igrati. Pistonsi inace imaju 2-0 protiv Bostona ove sezone.
Btw, zasto je tolika kvota na Philu ?
Leave a comment:
-
Sinoc lepo dosla Indiana 1 i Utah over. Fino.
Sta cemo veceras ? Knickse ?
Leave a comment:
Leave a comment: