Lepo me ide bogami. Veceras nista od NBA-a, al zato kec na Louisville.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica: NBA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Juče je bilo fino brate da se odigra na jaku, baš jaku uplatu, nego ajde... reko da ne igram sad na jaku... a što se tiče bejzbola, nisu svesni ovi iz mozzart-a kakve ću pare tu da pravim, pogotovo što je tek krenula sezona !Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Mamu im... ma realno nije egzaktna nauka ovaj bejzbol, 3 noći padam na po 1 utakmicu što se njega tiče, večeras Kanzas i prethodne dve Boston Red Sox ... ali neka, uleteće neka kinta, samo polako !Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Vule jesi izvalio ove kvote na Majami i Nju Jork ? Kapiram da je ono kraj sezone, da im pobede ništa ne znače i da ih boli ćoše, ali realno bi trebali da sabiju Klivlend i Šarlot pa makar igrali bez Entonija i LeBrona Tu je još fix na Hjuston, a bogami može slobodno da se gadja 2ka na Jutu jer oni moraju da jure pobedu i da se do kraja nadaju nekom porazu Lejkersa.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Curry preko 26.5 poena
Curry preko 6.5 asistencija
Denver - Golden State preko 210.5
6.33
Deron preko 19.5 poena
Brooklyn - Chicago manje od 181.5
Evans preko 11.5 skokova
6.33
Comment
-
Ja odigrao 10 tiketa, na svakom je ulog 10 centi i na svakom kvota varira od 600 do 3000, ima jedan od 30,000 kvotaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment