Necu igrati,igracu sutra Denver-Portland bezh2 ali pazi kada ih sarlot pobedi
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica: NBA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bogata ponuda danas
Čikago mi je realna 2ka. Ne znam kako će San Antonio odigrati protiv Memfisa sada bez Manua. Tu ne bih smeo da tipujem na pobedu domaćina.
Denver pravi probleme svima, šta znam. Realno je da dobije OKC mada ne verujem ni da svak oveče mogu da igraju Durent i Westbrook kao preksinoć (41pts + 36pts) čini mi se. Mislim da Hjuston može da se odigra u nekom dubluLast edited by Mladen; 16-01-13, 13:41.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Chicago igra vrlo dobro u poslednje vreme i trebalo bi da dobiju Toronto koji ima dosta povreda (Valanciunas i Bargnani su definitivno out, Calderon, Kleiza, Lowry i Pietrus su questionable).
Ja msm i da bi Indiana trebala da dodje, igraju dobro u poslednje vreme, nemaju povreda sem Grangera, dok su u Orlandu koji je u blago receno ocajnoj formi povredjeni Al Harrington, Ayon i Hedo.
Pored ove dve ekipe, trebao bi da dodje i Portland. Izgubili su poslednje tri utakmice, red je da se ta serija prekine, jos igraju kuci gde imaju skor 13-5.sigpic
Comment
-
Majami opet ima tesko gostovanja,protiv sjajnih voriorsa.
Ocekujem pobedu Golden State-a.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment