Ima i Filadelfija pa opet su za njih dobro plasirani...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kladionica: NBA
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kako mozes da poredis Filadelfiju - ozbiljan tim koji je kompletan mozda i Top 4 na istoku i Toronto koji se i u punom sastavu i u najboljoj formi jedva bori za ulazak u PO?sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Kolko ja znam, Fila ima Bajnama i imala je povrede, ne previse ozbiljne, J-Richa i Nik Janga. Tako da ne znam kako mozes da uporedis njih sa Torontom kojeg povrede kidaju. Barnjani, Lauri, Kleiza, Anderson, Filds - vecina njih ima i vise od jedne povrede, npr. Kleiza ima vec 3. I sve im se izdesavalo u toku sezone, jedan mec nisu skupili zajedno svi oni, a to su im glavni igraci. Ne mozes od njih ocekivati nesto veliko u ovom slucaju.
A i ovo je tema za kladzu, pa necemo vise o tome.
SAS i Atlanta u hendikepu i Lejkersi za veceras.sigpic
Comment
-
Milvoki cine 2 igraca...kad oni ne pogadjaju milvoki gubi....U medjusobnom duelu izmedju file i milvokija skoro samo su jenning i monta elis pogadjali i to je to tako je uvek,a igrao sam 1 tu na filu,holiday i nick young samo odigrali kao i uvek i to je to,bynum je povrednje bio nisam ja nikakav strucnjak za nba nego samo zakljucujem gledajuci utakmice...
Comment
-
Thaddeus Young izmislio kosarku za Nick-a, kao i Jason Richardson i Turner.
Inace...
Melo over
NY
Kobe over
J-Smoove under
Hawks
Nakon dugo vremena..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
J-Smoove...
Kakav papak..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by bjelaksson[YNWA] View Postlakersi i bruklin bi trebali da dodju, a dallas cu da preskocim...
harden vise
derozan vise
kobe vise
williams viseOriginally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
Comment