Skroz loše danas, od Italijana do Fenera koji ne može jednu od najgorih ekipa dobiti. A evo ni rukometaši nisu ništa bolji, jedino brat Abalo nije iznevjerio, ostatak strašno loše. Ostaje NBA i tenis večeras za vađenje, mada sumnjam da se tu može izvaditi Lakersi su naznaka loše večeri.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
varese-brescia kolko providno xaxaxaxa uhvacen prelaz hvala vam talijani od
probat cu jos brentford-leyton 2/1Last edited by bjelaksson[YNWA]; 22-01-13, 20:20.
Comment
-
Pa što ne reče ranije da se uhvati barem na neku siću - taman za NBA i AO večeras da se ima. Postavi brate ranije slobodno, ne jedemo mi ljude ako ne prođe, a nekada mora i proći nešto. ;)sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Originally posted by z0La View PostVeoma cudna tekma....mislim da je sve moguce ovde...;)
http://www.rezultati.com/utakmica/6L...#omjer;overall
Ako nista...mozda ispratim GG ili 3+ ;)
ma ja u kladzu danas govori mi ovaj drug da je dojava 2/1 i uplati 200e, ja mu ne verujem kaze on igraj slobodno platio sam je skupo, ja bacim 10e... dodjem kuci udjem na live kladjenje vidim 1:2, i kad sam vidio na rezultatima da je gol pao u 1.minutu i da je lik dobio crveni za 2 minute, bio sam ubedjen da je namesteno i utrpam sve sto sam imao na 1 , negde oko 70e
ovi posle dadose u 1 minuti 2 gola
brentford-leyton 0:1 6. minutLast edited by bjelaksson[YNWA]; 22-01-13, 20:58.
Comment
-
Originally posted by bjelaksson[YNWA] View PostMirassol-Barbarense 2/1
probat cu ovo na 5e
Procitaj pravila i vidi kako su drugi napravili, znaci mec tip kvota, kometar i skor.
Citaj:
http://www.sportklub.info/forum/show...l=1#post936275sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Probao bih danas i dvojku na Kortrijk protiv Standarda.
Standard u ovaj mec ulazi bez: Pocognolia(hanover) i Goreuxa(Krila Sovjetov) koji su nasli nove sredine.
Povredenji su, igraci sredine terena koji su kljuc igre ove sezone: Vainquer 22/3 gola, Seijas 17/3 gola, M'Poku 12/1, Gonzalez 12/6 golova,
Od napadaca: Ezekiel koji je najbolji strelac ove sezone sa 12 pogodaka i Izraelac Biton koji je ove sezone odigrao 10 utakmica i postigao jedan gol.
Igraci koji nece igrati danas postigli su vise od polovine golova za Standard.
Kortrijk sa druge stran kompletan i sa dve pobede u nizu. Vredi probati.
Kvota 6.5Last edited by Indigo; 25-01-13, 14:51.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment