Na kraju kada se bude sumiralo sumljas da ce Cedevita biti u Top4 i kada krene u borbu za titulu nece biti u top 3 za osvajati, pocetak je sezone polako.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Brajko, pojma nemas
I prosli put si skocio Igokea manje koseva rekao sam ti vise, i ti si teoretisao, evo i juce.
Drzi se zabara, mani se kosarke.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostBrajko, pojma nemas
I prosli put si skocio Igokea manje koseva rekao sam ti vise, i ti si teoretisao, evo i juce.
Drzi se zabara, mani se kosarke.
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostStouk se nalazi u dobroj seriji i ako je ovo PL i svako svakog može da pobedi, bliži su mi pobedi nego gosti iz Velsa. Zato poverenje ukazujem Arnautoviću, Šaćiriju i kompaniji
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostJbg, bilo na jednu loptu, plus Vilijam se naduvao. Klasična sreća što je otišlo u 2, kao što bi bila sreća da je otišlo u 1. Kad smo kod Žabara juče me obori Inter x2
1x po mom skromnom mišljenju ne može da omane, dok mi je npr. večeras Kaljari 1 u sicilijanskom derbiju.
Comment
-
Barca 2 @ 2.55
City-Barca preko 4.5 kartona @ 1.85
James preko 24.5 @ 1.85
8.73
Besiktas-Napoli preko 4.5 kartona @ 1.65
Benfica 1 @ 1.65
Basel-PSG preko 3.5 kartona @ 1.65
PSV gol @ 1.65
Gladbach 1 @ 1.45
10.75
Comment
-
Originally posted by manda View PostBenfika 1 LS 1,60
Almagro N.-Muller G. 2 1,33
kvota 2,13
Mayer F.- Setkic A. 1 1,25
Bajern 2 1,35 LS
Atletiko 1 1,11 LS
Kvota 1,90
Nisikori 1
Juve 1
Sevilja 1
Kvota 2,13
Cilic 1
Real 2
Dortmund 1
Kvota 2,13sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment