Taman ga dodose i sledeci napad primise gol, a idi bre.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Originally posted by goku View Post
Što bi mi verovao, ja se ne kladim, poznato je da ovi što se razumeju u sport nikad ne dobiju, kladža je za dunstere, jedino oni imaju šansu.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Evo da se i Francuzi upisu u danasnje realne rezultate.
http://www.rezultati.com/utakmica/nk8J98xH/#detalji
Comment
-
Roma 1 @ 1.20
Ne treba objasnjenje, Palermo je uzasan i nadam se da ce biti jedan od putnika u nizi rang, iskljucivo zvog onog bolesnog predsjednika .
City 1 @ 1.55
Volim South, uz Bournemouth najdraza ekipa u Engleskoj od ovih " manjih", ali mislim da je konacno doslo vrijeme da City dodje do pobjede. Dvoumio sam se izmedju keca i zutih, ali odlucih se za keca ipak .
Chelsea-United preko 4.5 zuta @ 1.65
Mislim da je ovo u sustini preko 2.5. Costa i Fellaini imaju po 4 zuta i ako budu igrali najvjerovatnije ce dobiti taj zuti, kako bi suspenziju odradili u kupu . Ali eto i da oni nisu pred suspenzijom, moze lagano proci, jer je veliki derbi u pitanju .
Sevilla-Atletico preko 6.5 zutih @ 1.85
Ne sjecam se kad su zadnji put odigrali mec sa manje od 7 zutih, pa se nadam da danas nastavljaju s tradicijom .
Pittsburgh-New England 2 @ 1.35
Povrijedio se qb Pittsburgha Ben Rhoetlisberger i to drasticno mijenja stvari. Da je doktor ostao zdrav mislim da bi ovo bila fantasticna utakmica, ali poslije njegove povrede mislim da ce moji puleni ovo lagano uzeti ..
Arizona-Seattle 1 @ 1.80
Veliki derbi i mislim da su sanse negdje na 50-50, ali eto Arizona mi je gotivnija, pa sam igrao na njih.
13.80
Comment
-
Originally posted by black_sax View Post100$ ulozeno i izgubljeno ali bar sam lekciju naucio Na pocetku dana kvota na Francuza je bila 3,25. Mnogi su uplacivali na njega s obzirom na to da je u prethodna 2 meca relativno lako dobio Kickera i Hernandes-Fernandesa a Silva igrao 6h tenisa u posljednjih 30h. Kvota do pocetka meca je pala na 2,25 na Bourguea. Velike pare su uplacene na njega, kladionice bi njegovom pobjedom bile na velikom gubitku i zato ulijecu s cekom za Mathiasa koji je za 50/100 milja eura spreman i narednih 10 meceva da izgubi. Francuz izlazi na teren, igra na nivou igraca koji je 1000+ na ATP listi, udara lopticu po 5m u aut i osvaja sramotna 3 gejma. Na kraju on zaradio, kladionice zaradile a mi kladionicari namagarceni
Berlocq je sinoc igrao 3:45 protiv Podlipnik-Castilla, nekoliko puta trazio MTO.
Kvota s Garina je za 2h spala s 3,75 na 3 i vjerovatno ce dalje padati.
Bas me zanima ishod ovog meca, da li ce i Christian da izgubi slicno Bourgueu
Comment
-
Ne bih se ja kockao na Budućnost, jedna užasna ekipa, sa isfoliranim Markusom Vilijamsom, bez centra (nzm da li im se onaj crnac oporavio od povrede), izvikanim Savovićem i Subotićem na 4....jedino što gotivim to su Šehovići. No ajde...da je u Podgorici pa i da se kaže, ovako...
Comment
Comment