Najverovatnije,ali Nishikoria moze dobiti i treba iskoristiti dobru kvotu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Listam postove po ovoj temi i nailazim na jednu zanimljivost sto se tice clana kladionicar D. Postavi on svako malo neki par, ako par prodje eto ga odmah sa komentarom Winnn. Parovi koji ne prodju nista ne stavlja ispod nego idemo dalje kao da nije nista ni postavljeno. Brate nije sramota ispod para koji nije prosao da se napise lose. Evo ovdje je palo 50 golova. Da je kojim slucajem palo 52+ kako bi se odmah pojavio i postavio Winn.
http://www.rezultati.com/utakmica/n7XWwVB4/#detalji
Originally posted by kladionicar D View PostRukomet, Nemacka:
20:15 Coburg- RN Lowen vise 51,5 kv.@ 1,85
kladionica Balkan betLast edited by Rossonero; 08-09-16, 19:11.
Comment
-
Djokovic-Wawrinka 2 3.40Last edited by MareLFC; 10-09-16, 11:53.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostDjokovic-Wawrinka 2 3.40
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Rukomet, Austria:
19:00 Brucks-Fivers manje 58,5 kv.@ 1,75
Kosarka, kvalifikacije za EP:
19:30 Velika Britanija-Madjarska vise 153,5 kv@ 1,85
kladionica Soccer
FT 29:28
FT 80:88Last edited by kladionicar D; 10-09-16, 22:57.
Comment
-
PSG-Arsenal X2
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ ТапатокаOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostPSG-Arsenal X2
Sent from my Samsung using Tapatalk
Comment
-
Hvala,ali dzaba kada sam i ja pao.Cekao sam Barsu GG....
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostHvala,ali dzaba kada sam i ja pao.Cekao sam Barsu GG....
Ekipa iz Turske jalovo je napadala i kada su već svi mislili da će Portugalci uzeti bodove, dosuđen je slobodan udarac za Bešiktaš, nakon koga Talisca pogađa za izjednačenje. Da stvar bude gora po portugalsku ekipu, Talisca u Bešiktašu igra kao posuđeni igrač. Posudila ga je upravo Benfika!
Last edited by Rossonero; 14-09-16, 11:05.
Comment
-
@Rosso i mene obori mrtva Benfika, strasno brate.
Evo nesto za veceras:
Leverkusen 2-3
Totenhem gg
Juve 1
Porto 1
Lester x2 i 0-3
Dortmund 2 i 2+
20.86Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment