Originally posted by manda
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Atlanta- Charlotte Broj koševa Atlanta/J.Teague (20.5), uključujući produžetke 105:75
Newcastle Jets - Central Coast Mariners Regularno vrijeme 1X 2 29' 0:0
Cleveland - Indiana Zbroj koševa (195.5) i Konačni ishod, uključujući produžetke? 109:97
Kvota:4,97
Prodje NBA tiket, jes da je za manji ulog, ali prosao NBA xDsigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Ma iskreno ne zna se koji su gori, Partizan u 30meceva grupne faze LE bi dao 4gola, toliko neki tim za pola sata dadne, tako da ova titula u ovoj zabokrecini ne vrijedi pisljivog boba.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Uuu pa to je odavno poznato. Zato ja kažem da su Partizan i Dinamo ZG najgori evropski klubovi. Jebeš ga, i jedan Karabag da više golova
Nego šta misliš za Sevilju ? Čini mi se da je ovo dobra utakmica da prekinu lošu mini seriju.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Dinamo je Mancester za Partizan, kada se gleda globalna slika zadnji 10-ak godina, ove godine je cijeli hrvatski fudbal uvijen u crno, svi napadaju Mamica, rasulo je u savezu i Dinamo, bice veliki sranja, i bojkota i nemira, ko zna sta ce biti, ma uzeli dva brata Mamic i Dinamo i Savez sve sebi i handre dozlogrdilo Hajduku i i ostalim bice sranja razni.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Da se i ja uključim u ovaj dio foruma ..
Ne znam za vas, ali kada igram tiket, igram ga za taj dan. Jučer nisam ništa odigrao, danas već jesam. Jer imam 2 utakmice koje bi dao kuću. Mnčester Siti 2 i Dortmund 2.
Mančester mora dobiti zbog kiksa Čalzija od sinoć, i realno ako budu igrali sa 2 postavom, mogu da dobiju. Jer prošlo kolo su kiksali, ovo kolo nesmiju. Kod nas (u CG) je kvota, 2.30
Dotmund je objezbjedio 1/8 finala Lige šampiona, tako da moraju se okrenuti Ligi. Franfukt je oko 15 mijesta na tabeli i realno ne može parirati Dortumdu, koji je 4 odpozadi. Kvota na 2 je 1.60.
Odigrao sam na tiketu i Sevilju. Možda sam pogrešio ali razmišljao sam, objezbjedili su 1/16 Kupu Uefa, i sada moraju da se fokusiraju na Ligu, jer ovakve mečeve moraju dobijati, ako misle da se bore za Ligu Šampiona. Kvota 1.48.
Ukupna kvota na te 3 utakmice je oko 5.6e, i ja i brat uplatiti po 10e i isplata nam je 108eura.... Kad bi prošli, manje više bili bi 50e u plusu...
Nek mi je bog upomoćLast edited by Dule Krtola; 30-11-14, 16:17.
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostBolivija, 20:00 Nacional Potosi-The Strongest 1, klasicna saradnja i red je da domacin dobije, kod mene kvota 2.90 mada moguce da ce padati dosta u narednim satima...VALENTINO ROSSI #46
Comment
Comment