Originally posted by bice
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Moze se probati isto Cedevita-Alba 1 kontam da su naprzeni posle pobede nad Evropskim sampionom
Plus koseva Sasari-Zalgiris slazem seDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Veceras cu mozda probati i nase 3+.Nesto sam ubedjen da cemo primiti bar 1,a ni Danci mi ne ulivaju sigurnost u odbrani.Kvota je bila 2.35 pre 2 sata, a sada je 2.2.Ili eventualno probati GG (2.05)
Takodje bih mogao mozda da odigram Skotska - Irska GG (2.05). Timovi su slicnog kvaliteta.U solidnoj su formi, mogli bi da podele bodove ovde, uz neki GG.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Oldham Athletic-Crawley
Tip: 1 @ 1.55
Gosti na ovaj mec dolaze sa 13 igraca, cak sedmorica iz prvog tima propustaju mec. Medju njima je i prvi strelac McLeod zbog suspenzije, kapiten Simpson, zatim Harrold, Eliot i jos trojica. Samo dva napadaca u sastavu, a ima ih cetvorica inace. Oldham je u odlicnoj formi, odavno nisu bili tako dugo visoko rangirani i stabilni na tabeli. Nemaju znacajnijih izostanaka. Imaju 4 pobede u nizu, plus pojacali su se sa za Danijela Dzonsona iz Aston Vile. Ne vidim nista osim pobede domacina ovde. Kvota bi trebalo da je niza, ali tako je to u nizim ligama Engleske, svako svakog moze da dobije. Za hrabrije, predlog je H1 @ 2.55!
Sretno!
Comment
-
Oldham na preporuku.
Cosenza zbg tradicije i pada kvota.
Sporting Cristal, najkvalitetniji tim Peru.
Taborsko, tradicij, svaki put ih ubijaju i iz tog razoga je kvota i pala.
Barselona Sc kvalitetniji su duplo od Cuence.
I Flota zbog jakih nastupa kuci.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Evo nekoliko predloga: Wimbledon GG, Swindon GG, Shrewsbury kec. Da pojasnim ove zadnje!
Procitah negde da Sruzberi nije izgubio poslednja 32 League Two meca! (28-10-0) Trenutno su treci na tabeli. Prvi strelac Kolins je ponovo fit i spreman da istrci na teren. Domaca publika ce ga sigurno gromoglasno docekati. Do sada je dao 7 golova. Mensfild je u donjem delu tabele, bez pobede zadnjih 7 kola. Trener je izjavio da je klub u nekoj tranziciji i od navijaca trazi strpljenje. U svakom slucaju, 1x ne bi trebalo da izostane!
edit: izvinjavam se, 1x ne bi trebalo da izostane, prvobitno sam napisao x2, greskom!Last edited by saint; 15-11-14, 11:48.
Comment
Comment