Mrzim ga.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Au koji trip,odigrao ja tiket sa ortakom,culi se telefonom i on uplatio. Prosli tiket a pritom imali srece, igrali smo da Delpo - Devarman ce ici ispod 19.5 gemova,Delpo kao sto se zna predao i kvota 1. Dobitak nam je bio 4 soma, kvota je bila 2 , znaci 2 somica dobijamo .Kad malopre me zove ortak i kaze: Matori lik nas isplatio 4 soma i ja tu sta kako, a on kaze lepo u sistemu kompa pise zeleno prosao tiket isplata 4 soma
Good guy Atlantik,eto i nas sirotinju jednom da usereIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Brajkula vec krenuo da prosipa.Jedan Djordje nista manje nista vise, ili se zatvara kladionica ili nista.
Nije Brajkula cava, ako prodje sutra za vikend se stavlja 10 somica na JuveIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Southampton-Liverpool 2
Stoke-Arsenal X
Federer-Berdych 2Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ajax go
City 1
Tottenham 1
Napoli 2
Udinese
Basel
Standard
Wolfsburg
Real
Lyon
Aston Villa
Swansea
svi ovi po go
Comment
-
-
Bosna i Hercegovina 1
Francuska 1 ( po ovoj kvoti moram odigrati , pa nek me obore kako god)
Njemacka 1
6.20 kvota
Comment
-
Argentina danas 2, u punom su sastavu a komsije posle poraza od Grka malo izmiksovali sastav, selektor pozvao 10-ak novih igraca u reprezentaciju, tesko ce odoleti napadu Argentine koji ce ciniti Mesi, Aguero, Laveci, Higuain i Palacio... koga god da stavi u napad prejaki su za Rumune... fina kvotica za neki dublVALENTINO ROSSI #46
Comment
Comment