Brate oni blokiraju svakakve stvari pa nema veze s mozgom... Dacu ti primer, juce je blokiran Al Fateh (ili kako vec) vs Al Ahil 1:0 ht 1:0 ft, pa onda pre neko kolo Kristal Palas vs Barnsli 2/1 0:0 ft, Bella Vista - Club Nacional 1/2 2:2 ht 3:4 ft
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Meni ne pada napamet da stavljam jos jedan par,jer bi se smorio ako bi dosao prelaz a pukao "siguricu"Sto se tice ove utakmice,moguce je da nameste,poslednji put je Besiktas odigrao prelaz prosle godine,a jos 5 kola do kraja prvenstva je ostalo...
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostMeni ne pada napamet da stavljam jos jedan par,jer bi se smorio ako bi dosao prelaz a pukao "siguricu"Sto se tice ove utakmice,moguce je da nameste,poslednji put je Besiktas odigrao prelaz prosle godine,a jos 5 kola do kraja prvenstva je ostalo...Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostMeni ne pada napamet da stavljam jos jedan par,jer bi se smorio ako bi dosao prelaz a pukao "siguricu"Sto se tice ove utakmice,moguce je da nameste,poslednji put je Besiktas odigrao prelaz prosle godine,a jos 5 kola do kraja prvenstva je ostalo...
Comment
-
Iz nekog cudnog razloga nocas sam sanjao da Lester pobedjuje u gostima 1:2 , sad pogledah i stvarno igraju danas u gostima Znaci lagana dvicaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
-
Igrao sam iz 2 u 1...i bukvalno u 94om promeni rez i overi kraj u isto vreme...
http://www.rezultati.com/utakmica/MP...talji-utakmiceI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Comment
Comment