Vigan-Barnli 1:0 tacan rezultat.uplatih prije kvota je 7..slomicu pola kuce,ne dodje li
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Odigrao sam tiket 8 parova i sistem 6/8.pogodio sam 6 a tiket je sledeci : Totehem-man city 2 pogodio kvota 1.95 sunderland-stouk 1 pog kv-2.10 celsi-wh omasio kv 1.20 aston v-wba pog kv-2.40 gent-zulte oma kv-2.20 marselje-valensijan pog kv-1.50 napoli-lazio pog kv-1.50 i barselona - levante pog kv 1.25 ulozio sam 150 din.moje pitanje je koliko dobijam? Hvala
Comment
-
Dzonile,malo ti je to....Dobijas 150 dinara,tj. imaces da pokrijes ulog....taman za tiket sutra...
Naidjoh na fejsu na ovu fotografiju....
To su te "sigurice" po 1.1 i 1.2 kvote....ne razumem stvarno ljude koji stavljaju kvotu ispod 1.5 na tiket.Dovoljno je da uplatite 10-20 dinara vise na tiket,i izbacite "siguricu",a ne morate da razmisljate npr. da li ce Celzi uspeti nekako da da gol West Hemu...
Last edited by z0La; 30-01-14, 00:29.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
ima li neko onako sigurniji tiket za danas
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostInter-Sasuolo GG3+ plaća 2.30, pa to ko zaobiđe on je šašav, vredi rizikovati na tu kvotu, meni nekako čast od strane kladionica."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Par predloga,da se ubije smoreni ponedeljak...
Minhen 1860 - Dizeldorf (neko iznenadjence,mozda 2 ili tm2 2+..kvota je oko 3) ili malo sigurnije 3+
Selta - Bilbao 3+ ili GG
i mozda Bredford i Helmond 4+...sa dodatkom Toursa GG ili 3+....I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Nekoliko parova i od mene....
Cardif 3+
West Hem 0-2 ili VG2
Huddersfild GG ili VG2
Bolton GG
Bradford 3+ ili za hrabrije 2
Port Vejl 3+ ili tm1 2+
Bristol R. 1 ili tm1 2+
i hazard tipa Wigan mozda 2
Eto nekoliko tipova od mene...na Engleze se ne zaletati mnogo,pogotovo ove nize lige,tamo je bukvalno sve moguce...
p.s. evo jos da dodam Lejton GG ili 3+ i Luton GG...
i da...ono o cemu svi danas govore ili igraju...
Chelzi 2
Lejton 1
Tamworth 1
Fiorentina 1
Real M 2
To sve Zola izbegava...ne iz razloga sto nece doci (vrlo je verovatno da ce i doci) ali vidim da skupljaju veliku paznju ove tekme,pa cu ih izbeci,ili cu nesto odigrati na golove...;)Last edited by z0La; 11-02-14, 19:15.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Zna li neko kao igrati sistemski tiket na wwinu preko neta?"When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
Comment