Kakav baksuz. Bizarna povreda Gofana. Lopta od rama reketa ga strefila u oko pa je morao predati Dimitrovu meč.
Koliko puta mi je došlo greškom otkucan tiket. Nikada nisam dao da se promeni greška.
Samo za ovako nešto će ti trebati ogromna Božija pomoć [emoji3]
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Ladno sam greskom na jednom tiketu odigrao 1 na Eibarkvota 6.50
Hahaha.
Leave a comment:
-
Kjevo - Kaljari 0-2
Mislim da su zadnjih 12 međusobnih duela, dal na Bentegodiju ili Eliji, završeno sa malo pogodaka. Čak je često prolazila igra 0-1. Ne vidim zašto bi danas bio izuzetak.
Eibar - Barsi 2
Posle dva remija u nizu ne vidim kojom silom maleni Eibar može da se odbrani od Valverdeove čete. I ako u utorak igraju važan meč sa Čelsijem očekujem da će sastav Blau-grane biti izuzetno jak za današnju priliku.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Leave a comment:
-
Goffin-Dimitrov
Goffin uzima set, 1.50, moze i na pobedu da se igra, za hrabrije.
Leave a comment:
-
SW - Svonsi 2
Djenova - Inter 2
Malaga - Valensija 2
Wolsburg - Bajern 2 (1.40)
Fortuna Duesseldorf - Greuther Fuerth 1
Holstein Kiel - Erzgebirge Aue 1
Zlate Moravce - Spartak Trnava 2
Za kominacije:
West Bromwich Albion - Southampton 2
Freiburg - Werder Bremen 1
Hamburger SV - Bayer Leverkusen 2
Ovo sam na brzinu nesto ubacio sto se igra danas.
Ne znam sto ne dajete tipove.
Neke iz fiksa mogu da idu i u kombinaciju, jer su 1.85 ili 1.75
Leave a comment:
-
Pušiona...
Mada su fixevi prošli sve. Salcgurg, Basel, Nemci prodali skroz kao i Čempionšip,
Leave a comment:
-
Elem.
Koje sisteme igrate?
Koji su vam se pokazali kao naj. Ja igram 4 od 6. Problem je... pa niska "obrtna stopa", mora da se pojača sa kojim fixom (koji uglavnom i obori tiket).
Leave a comment:
-
Slažem se.
Ih... kad sam ja igrao tenis.
Mada basket to nikad... a ima poeni, skokovi, itd po igraču.
Ortak nije moga da stigne do kladže I poslao komšiju ortaka.
Ovaj kad je već bio tamo cepio 5 iz X u 1 ili 2 - sve prošlo
Kad nekog hoće, hoće I obrnuto.
Leave a comment:
-
Igrao sam ja sve i svasta pa i sisteme al davno ,sta znam smanjuje mogucnost gubitka,ali ako ne prodjes sve ili ne igras na jake kvote malo se dobija,a ako stavljas FIKS uvek mislimda je bolje da ga singliras za vise para makar kvota bila i 1.30, ali iskreno samo LIVE sad igram (nekad neki tiket iz zezanja) i nikako u kladionici,jer su tu sekunde bitne,doduse ja mislim na sve sportove,lepo kuci ON LINE,domace strane svejedno,zavisi jedino od cifre koju planiras da ulazes,kazem moze i singl/dubl neki,al za to treba izuzetna samokontrola i strpljenje (sto ja bas i nemama)i kad dobijas i kad gubis ,ako ne zelis da se ukanalis sto je jako tesko
Po meni najlakse je proci na fudbalu LIVE,a najteze na basketu ali je na basketu najveci adrenalin,ok mi je i NFL i NHL za LIVE igru,tenis isto moze al smara dugo traje,da bi napravio neki veci kes
Al svakako svako ima svoj nacin,i pogled na kladionicu,i kako je dozivljava,bas odavno nisam igrao sisteme,al znam da kad me uvatio taj period furao najvise 2/5,3/5,4/5...i jurio prevare,i ikseve ,i svasta,ali licno mislim da samo LIVE je ozbiljna stvar,svakako ti postavi parove pa se moze komentarisati,ja ne kacim jer igram LIVE,mogao bih eto neki SINGL koji padne napamet,kao siguran za taj danLast edited by 61563; 25-01-18, 02:15.
Leave a comment:
-
Ja igram sisteme.
E sad ima for a kod live-a ako igraš, posle 15 minuta ako je 0:0 tu je neka statistička verovatnoca da ne bude gola do kraja poluvremena baš velika.
Ali jbg...
To treba da sedim ceo dan u "biblioteci".
Ne znam da li si igrao sisteme i vezivao ih sa nekim fiksom.
Leave a comment:
-
Radi ,ha,ja sam licno protiv upalcivanja tiketa,sem eventualno nekog singla/dubla,iskljucivo ako mislis nesto ozbiljno samo LIVE
A ovako neki tiketi sa vise parova moze iz zajbancije i mozda interesantnijeg pracenja
Leave a comment:
-
Jel radi ova tema?
Ja ću dati tipove u petak kad se bude znalo ko igra.
Mada nameštaju, kao povredio se na treningu u petak pa dok su videli bilo je veče i saznalo se kad je izašao protocol za tekmu.
Ja igram sve lige skoro.
Ne igram niže italijanske, ne volim ni skandinavce.
Čak mi se Indijska liga extra pokazala, pu, pu.
Leave a comment:
Leave a comment: