Stanje 982 e.
RG
Djokovic - Marej 1, kvota na bet365 1.30
Ulazemo 200 e, ostaje 782 e.
Kad god se igralo finale, u kakvim god uslovima, Nole zavrsava i ovo poglavlje u svojoj karijeri.
Pozdrav.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Originally posted by Special One MUFC View PostBanka:71€
French Open (ž)
13:00 S.Williams-K.Bertens H1(-4,5) @1,45
Ulog:31,95€-9/10 Mogući profit:14,40€
Danas ćemo odabrati Serenu koja se lepo poigrala sa Putinsevom mogla čak 3 set uzeti lako treći set sa 6-0,nemojte misliti ako je Putinseva uzela set da može i zahuktala Kiki ona ima manu nema stabilnu servu a znate da se Williams odlikuje bombastičnom servom te odličnim returnom.Sretno!
Idemo tako treći dan za red uzeti sa French Opena med!
Banka nakon uplate:40,05€
Banka:40,05€ zbog Williams čekati ću ja finale doće cica na kolica
Leave a comment:
-
Originally posted by petrovac na mlavi View PostStanje 1000 e.
Tenis RG
Novak Djokovic reach the final, kvota na bet365 1.16
Ulazemo 200 e, ostaje 800 e.
Da odmah na startu kazem da ce Nole ovo osvojiti. Iako je ovaj RG vec izasao iz sportskih okvira, zbog kise, ako gledamo samo teren, Nole do finala nema cestitog protivnika ( Dominika Tima se jos uvek necemo plasiti ). Nadam se da je svu nervozu zbog mraka i kise izbacio iz sebe, sto je juce i pokazao, ima 4 1 u trecem protiv Aguta, a svi su ga vec bili otpisali posle prvog prekida. Koliko je sumorna vremenska prognoza za Pariz i narednih dana, finale ce se garantovano igrati pocetkom naredne nedelje, ciji ce akter biti Nole.
Pozdrav.
Stanje 982 e.
Leave a comment:
-
Originally posted by petrovac na mlavi View PostStanje 800 e.
RG WOMEN
Bacsinszky - Bertens 1, kvota na bet365 1.53
Ulazemo 50 e, ostaje 750 e.
Ne preferiram zenski tenis uopste, gore stvari nema, ali ajde, u ovoj oskudnoj ponudi, da se okusamo sa ovim tipom. Bertens u ludackoj formi, 11 uzastopnih pobeda na zemlji od polovine maja, ali moram da priznam da nisu padale neke velike glave, sem juce Keys i Kerber na pocetku RG. Timea jos set ovde nije izgubila, gledao sam je, mnogo mi se svidja, 9. je na svetu... Prolazi dalje danas.
Pozdrav.
Ako ikad vise odigram zenski tenis, secem sam sebe tamo gde sam najtanji !!
Stanje 750 e.
Leave a comment:
-
Banka:71€
French Open (ž)
13:00 S.Williams-K.Bertens H1(-4,5) @1,45
Ulog:31,95€-9/10 Mogući profit:14,40€
Danas ćemo odabrati Serenu koja se lepo poigrala sa Putinsevom mogla čak 3 set uzeti lako treći set sa 6-0,nemojte misliti ako je Putinseva uzela set da može i zahuktala Kiki ona ima manu nema stabilnu servu a znate da se Williams odlikuje bombastičnom servom te odličnim returnom.Sretno!
Idemo tako treći dan za red uzeti sa French Opena med!
Banka nakon uplate:40,05€
Leave a comment:
-
Stanje:74,40€
Danas samo ostvario što sam očekivao tj. plus sada lovimo iznenađenje
16:00 K.Bertens-T.Bascinzsky 1/2 @7,00
Ulog:3,40€ Mogući profit:20,40€
Kiki ima ogroman niz pobeda može se dogoditi da Bascinzky prvi set malo taktizira a onda napravi raspad sistema,ja ću samo dati respekt te nekih 18% šanse za Bertens sa kojih ona može uzeti prvi set malo se boriti drugi i adios amigos prelaz.Sretno!
*Izmena banke zbog greške na početku dana banka bila 60€ a ne 64€ znači sada banka posle ove uplate:
71€Last edited by Special One MUFC; 02-06-16, 15:11.
Leave a comment:
-
Stanje 800 e.
RG WOMEN
Bacsinszky - Bertens 1, kvota na bet365 1.53
Ulazemo 50 e, ostaje 750 e.
Ne preferiram zenski tenis uopste, gore stvari nema, ali ajde, u ovoj oskudnoj ponudi, da se okusamo sa ovim tipom. Bertens u ludackoj formi, 11 uzastopnih pobeda na zemlji od polovine maja, ali moram da priznam da nisu padale neke velike glave, sem juce Keys i Kerber na pocetku RG. Timea jos set ovde nije izgubila, gledao sam je, mnogo mi se svidja, 9. je na svetu... Prolazi dalje danas.
Pozdrav.
Leave a comment:
-
Banka:64€
French Open (M)
13:00 N.Djokovic-T.Berdych H1(-6,5) @1,50
Ulog:9/10-28,80€ Mogući profit:14,40€
O ovome se ne trebaju pričati bajke jedini koji trenutno mogu parirati Novaku su malo Murray i Wawrinka,a ostatak ja bi većini osim Nadala,Nishikorija,Federera podelio kvote 1,01 na pobedu Novaka većinski pokriva ove male hendikepe baš sam siguran u ovaj tip da u tri seta od šale Berdych ode po ćevape
Leave a comment:
-
Upravu si totalno podržavam
Banka:70€
Tipovi 2/2
Tenis 1/1 100%
Uživo fudbal 1/1 100%
Za večeras ću jedan tiket baciti još pa hoće ima vremena da isprati
20:45 Belgija-Finska 2,5+ @1,60
20:45 Pescara-Novara -3,5 @1,40
20:45 Poljska-Holandija P1+ @1,35
Kvota:3,02 Ulog:6€ Mogući dobitak:18,12€
Hoće li neko da prati mogu objasniti zašto ovo je moj zadnji današnji predlog sa kim planiram maksimim udariti na dan ili već zadržati tih početnih lakih 14€ profita.Sretno!
Leave a comment:
-
Moje misljenje je da nema koristi od predlaganja tipova uzivo, jer je to nemoguce ispratiti.
Rekao bih da je cilj teme da se predlozi isprate, odnosno, da to neko i uplati, ako prati, itd...
Ispravite me ako sam u krivu.
Leave a comment:
-
Uživo Fudbal
Rusija-Češka 2,5+ 79 minuta oko 2,5 kvota
Ulog:4€
Banka na kraju dana:60€(+10€)
Leave a comment:
-
Originally posted by Special One MUFC View PostPočetna banka:50€
Duže vremena pratim i kladim se na tenis zato ću svaki dan postaviti maksimalno tri meča kvote 1,50-1,60 sa nekim osnovnim infu o meču sada ćemo da aktiviramo temu
Danas biram meč iz Manchestera sa Chalangera
12:00 D.Kudla-E.Struvay Under 19,5 @1,72 Bet365
Ulog:20€ Mogući profit:14,4€
Kudla ima 53 meča sa 66% pobeda na travi svi znaju sjajna serva ga krasi,vrlo uporan odlučio da rano igra travu ovde je prvi nosilac inače star Chalanger za amera prvo učešće ovde titulu brani Groth.Prošla sezona najbolja za njega uz osminu finala Wimbledona gde je ispao od Čilića 3-1 imao sezonu za respekt u pripremama osvojio Ilkey(Gbr) jedino iznenadio u finalu Ebdena sa 2-0 u finalu ostalo sve bio favorit kontrolirao meč,pre toga bio finalista Subitron Chalangera gde ga je Ebden pobedio u tesnom finalu mada kasnije dobio osvetu.
Struvay je stariji dve godine ne znam Kolumbijac šta radi na travi zašto nije otišao u Prostejov ili Furth na šljaku,mora da se izgubio njegov avion ili je došao posetiti Old Traford :-D Ima samo jedan meč u karijeri na travi 2014-te kada je baš bio dominantan sa 25/12(šljaka) i 27/13 (beton) tada izgubio od Purav Raja koji sada igra parove 102.mesto bilo je to velikih 6-3 6-2 na kvotu 2,62 pobeda indijca Nottingham 2 challenger u pitanju.Evo posle godine pauze na travi Struvay ima tek drugi meč te ranking karijere 163.na ATP listi,njih dvojica nemaju do sada međusobnih duela a Kudla u prvim kolima Chalengera gde je bio favorit žestok ima 2/3 meča ispod margine 19,5 objektivnije prosek 18,66 u ta tri meča.Šta drugo očekivati danas nego pobedu amera meni margina 19,5 ispada lep poklon svi argumenti na mestu moj tip dana sa Chalangera danas ja bi ovde dao kvotu 1,03 zbog lošije forme Kudle te vezana tri poraza a inače statistički value daje šanse Struvayu 0,001% za pobedu a margina bi bila realna 17,5 brat bratu ono ali prvi meč Kudli na travi te ponavljam ima tri vezana poraza mora tražiti kraj tog niza te uzeti ovde Struvaya koji je iznenadni gost Manchestera možda je fan Mourinha ili Crvenih đavola pa da poseti hahaha uzmite tipče i uživajte.Sretno!
Leave a comment:
-
Tip dana iz mog ugla
Početna banka:50€
Duže vremena pratim i kladim se na tenis zato ću svaki dan postaviti maksimalno tri meča kvote 1,50-1,60 sa nekim osnovnim infu o meču sada ćemo da aktiviramo temu
Danas biram meč iz Manchestera sa Chalangera
12:00 D.Kudla-E.Struvay Under 19,5 @1,72 Bet365
Ulog:20€ Mogući profit:14,4€
Kudla ima 53 meča sa 66% pobeda na travi svi znaju sjajna serva ga krasi,vrlo uporan odlučio da rano igra travu ovde je prvi nosilac inače star Chalanger za amera prvo učešće ovde titulu brani Groth.Prošla sezona najbolja za njega uz osminu finala Wimbledona gde je ispao od Čilića 3-1 imao sezonu za respekt u pripremama osvojio Ilkey(Gbr) jedino iznenadio u finalu Ebdena sa 2-0 u finalu ostalo sve bio favorit kontrolirao meč,pre toga bio finalista Subitron Chalangera gde ga je Ebden pobedio u tesnom finalu mada kasnije dobio osvetu.
Struvay je stariji dve godine ne znam Kolumbijac šta radi na travi zašto nije otišao u Prostejov ili Furth na šljaku,mora da se izgubio njegov avion ili je došao posetiti Old Traford :-D Ima samo jedan meč u karijeri na travi 2014-te kada je baš bio dominantan sa 25/12(šljaka) i 27/13 (beton) tada izgubio od Purav Raja koji sada igra parove 102.mesto bilo je to velikih 6-3 6-2 na kvotu 2,62 pobeda indijca Nottingham 2 challenger u pitanju.Evo posle godine pauze na travi Struvay ima tek drugi meč te ranking karijere 163.na ATP listi,njih dvojica nemaju do sada međusobnih duela a Kudla u prvim kolima Chalengera gde je bio favorit žestok ima 2/3 meča ispod margine 19,5 objektivnije prosek 18,66 u ta tri meča.Šta drugo očekivati danas nego pobedu amera meni margina 19,5 ispada lep poklon svi argumenti na mestu moj tip dana sa Chalangera danas ja bi ovde dao kvotu 1,03 zbog lošije forme Kudle te vezana tri poraza a inače statistički value daje šanse Struvayu 0,001% za pobedu a margina bi bila realna 17,5 brat bratu ono ali prvi meč Kudli na travi te ponavljam ima tri vezana poraza mora tražiti kraj tog niza te uzeti ovde Struvaya koji je iznenadni gost Manchestera možda je fan Mourinha ili Crvenih đavola pa da poseti hahaha uzmite tipče i uživajte.Sretno!
Leave a comment:
-
Stanje 1000 e.
Tenis RG
Novak Djokovic reach the final, kvota na bet365 1.16
Ulazemo 200 e, ostaje 800 e.
Da odmah na startu kazem da ce Nole ovo osvojiti. Iako je ovaj RG vec izasao iz sportskih okvira, zbog kise, ako gledamo samo teren, Nole do finala nema cestitog protivnika ( Dominika Tima se jos uvek necemo plasiti ). Nadam se da je svu nervozu zbog mraka i kise izbacio iz sebe, sto je juce i pokazao, ima 4 1 u trecem protiv Aguta, a svi su ga vec bili otpisali posle prvog prekida. Koliko je sumorna vremenska prognoza za Pariz i narednih dana, finale ce se garantovano igrati pocetkom naredne nedelje, ciji ce akter biti Nole.
Pozdrav.
Leave a comment:
Leave a comment: