Aj sad smanji te internet fore, doviđenja.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
A u cemu je poenta onda.
Ja sam izbacio prijedloge. Umjesto da me demantujete i da kazete zasto mislite da to nece doci i predlozite nesto drugo, vi pocinjete sa nekim nepotrebnim komentarima tipa kako je lose da se igra NBA kladionica i da je to lutrija. Pa nego sto je nego lutrija.sigpic
Comment
-
Originally posted by Reise View PostA u cemu je poenta onda.
Ja sam izbacio prijedloge. Umjesto da me demantujete i da kazete zasto mislite da to nece doci i predlozite nesto drugo, vi pocinjete sa nekim nepotrebnim komentarima tipa kako je lose da se igra NBA kladionica i da je to lutrija. Pa nego sto je nego lutrija.
Comment
-
Originally posted by Reise View PostA u cemu je poenta onda.
Ja sam izbacio prijedloge. Umjesto da me demantujete i da kazete zasto mislite da to nece doci i predlozite nesto drugo, vi pocinjete sa nekim nepotrebnim komentarima tipa kako je lose da se igra NBA kladionica i da je to lutrija. Pa nego sto je nego lutrija.
Comment
-
Originally posted by gokara View PostPitao si ko igra kvotu 1.01, nije poenta u tome, naravno da to niko ne igra, ali to govori o odnosu snaga dva tima. U Evropi se to nikad ne bi desilo jer se igra takmičarska košarka što se za NBA baš i ne može reći, neko reče revijalni mod. Zato je igranje na NBA lutrija, ne klasična naravno, ali mnogo veća verovatnoća u iznenađujuće ishode nego recimo u Evropi.
Petrovac je liga za sebe. Krene od NFL-a, pa tenis, fudbal, kosarka... jos malo ce na kriket i pikado. Ili mozda na eSports.sigpic
Comment
-
Originally posted by gokara View PostPitao si ko igra kvotu 1.01, nije poenta u tome, naravno da to niko ne igra, ali to govori o odnosu snaga dva tima. U Evropi se to nikad ne bi desilo jer se igra takmičarska košarka što se za NBA baš i ne može reći, neko reče revijalni mod. Zato je igranje na NBA lutrija, ne klasična naravno, ali mnogo veća verovatnoća u iznenađujuće ishode nego recimo u Evropi.
Comment
-
Evo i Marej je sinoc izgubio na kvotu 1.02, znaci, to se desava u svim sportovima. Ali to ne umanjuje generalno cinjenicu da je NBA jedan veliki cirkus, i da je dobar za kladjenje samo zato sto ga ima u velikim kolicinama svake noci, pa se moze lupetati do mile volje.
Gledao sam uzivo utakmicu pre par godina, Hjuston - Nju Orleans. Bio sam na nekom studentskom proputovanju u Americi, obilazili Teksas... Verujte, posle pola utakmice, covek skroz zaboravi zasto je tu dosao, sama utakmica izgubi smisao. Toliko je desavanja oko tebe, sadrzaja, televizora, ekrana, a i publika nije skoncentrisana na teren, plus, dugo traje, tako da to dodje kao odlazak na neki show, gde je sama utakmica jedan od sadrzaja.
Moje misljenje je i dalje kad se igra na kosarkase, plus minus, kornere, kartone, i ostalo, cista lutrija i bacanje i vremena i para, koliko god covek bio u tome i pratio.Boj se ovna, boj se govna, a kad cu zivjeti - Mesa Selimovic
Comment
-
Originally posted by petrovac na mlavi View PostStanje 1201 e.
Atp Indian Vels
Marej ( -6,5 hend gemovi ) - Del Bonis h2. kvota na wwin.com 1.55
Ulazemo 101 e, ostaje 1100 e.
Pozdrav.
Stanje 1256 e.Boj se ovna, boj se govna, a kad cu zivjeti - Mesa Selimovic
Comment
-
Originally posted by Reise View PostSto oces da kazes? NBA je lutrija. Igrajte Euroligu, ABA ligu, Baloncesto, Pallacanestro, VTB ligu... To vam nije lutrija. To vam je sigurno.
Petrovac je liga za sebe. Krene od NFL-a, pa tenis, fudbal, kosarka... jos malo ce na kriket i pikado. Ili mozda na eSports.Boj se ovna, boj se govna, a kad cu zivjeti - Mesa Selimovic
Comment
-
Jedan dubl za veceras:
Orlando Magic - Denver Nuggets (211.5) > - Dva prosjecna tima. Nadam se da ce biti brza kosarka, iako bas statistika ne vuce ka overu. Ovo je cisto na osjecaj.
Milwaukee Bucks (102.5) < - U tri utakmice ove sezone, Bucksi su najvise dali 90 poena protiv Raptorsa. Raptorsi su ga sinoc izduvali od Bullsa, koji su daleko efikasnija ekipa od Bucksa. Ne vjerujem da ce Bucksi imati tako dobro sutersko vece kao Bullsi sinoc. Moguce je da ce Valanciunas propustiti mec, to jos vise ide u prilogu undera na Buckse. Biyombo bi trebao bolje da zaustavi Monroea od Jonasa.sigpic
Comment
-
Evo od mene malo Aba i Eurokup
Cirbes aka Zirbes kako ga naziva Sale Nacionale ubacuje apotekarima preko 14.5, zatim moj brat "flaša u glavu" aka "ujela me pčela", Kvinsi Miler, skače više od 5.5 puta, zaaatim Crvena Zvezda 1 i krst, odnoso pobeđuje Zvezda i pada više od 153.5.
Meklin daje više od 12.5 Trentu i ista ta tekma više od 150.5.
Naravno Čolo Simeone od LŠ večeras 1.
Eto ga tkt.
Voli vas i ljubi Brajkulica.
Comment
-
Originally posted by petrovac na mlavi View PostStanje 1256 e.
Indian Vels
Isner - Manarino 1, kvota na bet365 1.20
Azarenka - Stosur 1, kvota na bet365 1.16
Ulazemo 106 e, ostaje 1150 e.
Pozdrav.
Stanje 1297 e.Boj se ovna, boj se govna, a kad cu zivjeti - Mesa Selimovic
Comment
Comment