Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rossonero
    replied
    Ja cu brate isto da odigram na njih. Najvjerovatnije da je ova kvota zbog toga sto je Dortmund u zadnja dva kola uzeo samo 1 bod.

Sent from my Samsung using Tapatalk
    Last edited by Rossonero; 21-10-16, 22:42.

Leave a comment:

• Indigo
    replied
    Prosle nedelje odigra majstor Man city I Monchengladbach I svi znamo kako se zavrsilo. Otkad igram kladionicu nije mi se tako nesto desilo.

Leave a comment:

• bice
    replied
    Ja sam stavio

Arsenal 1
    WH 1x
    Dortmund 2
    Sporting 1
    Porto 1
    Noric 1x

kvota 3.49

Za malo veci ulog pa da vidimo. Dosta sam se dvoumio da li da igram x2 ili sam o2 na Dortmund ali kontam u ligi su 2 kola bez pobede, a ovaj Ingolstad dao 1 gol kuci na 3 tekme, pa ako bas sutra nadju da ga uvaljaju onda neka ide sve u djavola

Leave a comment:

• Tobdzija
    replied
    Originally posted by Rossonero View Post
    Zanimljiva je kvota na Dortmundu.
    Mislis da je navlakusa?

Leave a comment:

• Rossonero
    replied
    Zanimljiva je kvota na Dortmundu.

Leave a comment:

• Tobdzija
    replied
    Za sutra Arsenal-Middlesbrough 1, Ingolstad-Dortmund 2, te 2 utakmice zajendo kvota nesto preko 2, e to ako ne dodje ugasiti fudbal i sve.

Leave a comment:

• 61563
    replied
    Originally posted by black_sax View Post
    Uplatio sam prije meca kod smradova na 888 a tamo opcija cash out postoji samo na live kladjenju. Preporucujem svima da zaobidju tu kladionicu. Imam tamo account, na pokeru sam na freerolleru digao 100$, kladio se s njima i u 5 dana digao 1500$. Medjutim vec 8 dana cekam da mi te pare isplate (na 365 sve traje 48h).
    Da bude jos veca nesreca na 365 sam pogodio preokret Albanese protiv Rumunke (kv 17, ulozio 10€ i iskesirao 120 sredinom treceg seta) i tih 120€ isto stavio na Francuza
    ha bas puno 8 dana jdinstveni su,ja sam pre nekih 4 godine igrao na BetAtHome,mislim oni su tanki sa ponudom i tad nisu ni imali koliko se secam celendzere u ponudi,danas ne znam, al sto se tice isplsta isao sam preko skrilla i mislim da su vrlo brzo prebacivali

Dobar je 365 imaju sve i u lajvu,mada imaju i ovi nasi mocart,al bi te kocili za te iznose sigurno na celendzerima,al recimo igras lajv i ogranice ti opkladu na 10k al dozvole 2,3 puta zaredom da istu uplatis

A sto se tice singlova pre meceva mislim da ti je pinnacle najjaci

Imao sam ranije ja spisak zvanicno najjboljih kladionica u svakom smislu ,od uslova ,isplata,ponude.
    Rangirane ko hoteli sa zvezdicama 2,3,4,5 ,nemam ga sad al mozes verovatno da ga nadjes na netu ako si bas u tome,da se ne zezas vise sa 888 i slicnima
    Last edited by 61563; 21-10-16, 12:36.

Leave a comment:

• black_sax
    replied
    Uplatio sam prije meca kod smradova na 888 a tamo opcija cash out postoji samo na live kladjenju. Preporucujem svima da zaobidju tu kladionicu. Imam tamo account, na pokeru sam na freerolleru digao 100$, kladio se s njima i u 5 dana digao 1500$. Medjutim vec 8 dana cekam da mi te pare isplate (na 365 sve traje 48h).
    Da bude jos veca nesreca na 365 sam pogodio preokret Albanese protiv Rumunke (kv 17, ulozio 10€ i iskesirao 120 sredinom treceg seta) i tih 120€ isto stavio na Francuza

Leave a comment:

• 61563
    replied
    Originally posted by black_sax View Post
    100$ ulozeno i izgubljeno ali bar sam lekciju naucio Na pocetku dana kvota na Francuza je bila 3,25. Mnogi su uplacivali na njega s obzirom na to da je u prethodna 2 meca relativno lako dobio Kickera i Hernandes-Fernandesa a Silva igrao 6h tenisa u posljednjih 30h. Kvota do pocetka meca je pala na 2,25 na Bourguea. Velike pare su uplacene na njega, kladionice bi njegovom pobjedom bile na velikom gubitku i zato ulijecu s cekom za Mathiasa koji je za 50/100 milja eura spreman i narednih 10 meceva da izgubi. Francuz izlazi na teren, igra na nivou igraca koji je 1000+ na ATP listi, udara lopticu po 5m u aut i osvaja sramotna 3 gejma. Na kraju on zaradio, kladionice zaradile a mi kladionicari namagarceni
    Sve mi je jasno i milion puta vec vidjeno,al sad bar imas opciju live kladjenja zasto nisi,sacekao,ili ako si vec odigrao,i video gde mec ide branio se online u lajvu.
    Namestaju svi al iz ljudi koji rade u kladionici sam cuo slicne price tvojoj,pogotovo oko tenisa na nivou cheledzera.

Leave a comment:

• black_sax
    replied
    100$ ulozeno i izgubljeno ali bar sam lekciju naucio Na pocetku dana kvota na Francuza je bila 3,25. Mnogi su uplacivali na njega s obzirom na to da je u prethodna 2 meca relativno lako dobio Kickera i Hernandes-Fernandesa a Silva igrao 6h tenisa u posljednjih 30h. Kvota do pocetka meca je pala na 2,25 na Bourguea. Velike pare su uplacene na njega, kladionice bi njegovom pobjedom bile na velikom gubitku i zato ulijecu s cekom za Mathiasa koji je za 50/100 milja eura spreman i narednih 10 meceva da izgubi. Francuz izlazi na teren, igra na nivou igraca koji je 1000+ na ATP listi, udara lopticu po 5m u aut i osvaja sramotna 3 gejma. Na kraju on zaradio, kladionice zaradile a mi kladionicari namagarceni

Leave a comment:

• black_sax
    replied
    Rogerio Dutra Silva igra treci celendzer u nizu. Preksinoc je igrao 2h i 40min protiv Collarinija, sinoc se 3h mucio protiv Esteveza kojeg je prije 10 dana pobijedio 61 60 i koji protiv ozbiljnih celendzer igraca ne moze da osvoji 3 gejma u setu. Djelovao je umorno i ocekujem da veceras izgubi od Bourquea, kvota se krece od 3-3,4.
    50-150$ ide na Francuza pa sta bude
    Last edited by black_sax; 20-10-16, 08:36.

Leave a comment:

• Lord Aleksoni
    replied
    Odigrah na brzaka za 40 din. Šteta što nije prošao, samo Holandezi zajebali

Leave a comment:

• Reise
    replied
    Je li moguće da ovo rade Bjelorusi?

Jbt, da ti Luksemburg gol sa igračem manje... Prestanite sa fudbalom amateri.
    Last edited by Reise; 10-10-16, 21:36.

Leave a comment:

• manda
    replied
    Uvise Brajko, pjesaka.

Leave a comment:

• stewanoskipp
    replied
    ajde ovaj covic nek pogodi tri trice i dve dvice i prodje ovu granicu od 12 poena glupa celava glava

Leave a comment:

Working...
X