Prvo kladionicarsko pravilo: Ne postoji mala kvota, samo mali ulog
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
Nema velike i male kvote, svako ko igra kladionicu zna da postoji samo ona koja dodje i ona koja ne dodje, juce odigram tri listica
litvninov kp1
johnson 1
bagnis 1
gonzales 1
radwanska 1 i obori me leven 1 1,1
i sinock ad je vec bila histerija za denver odiram
denver h1 (7,5) nisam htio cistog 1 a bilo 2.9
i oklahomu
a treci
oklahoma
portland
kirgios
i safarova
tako da je dan super ispao.
Poruka Duki, ajde ti nama daj tu djeciju kvotu 2 svaki dan, pa da vidimo koliko ces dana to pogoditi.Atletico Madrid, KK Partizan, Boston Celtics
Ako te privuce lepotom i zbuni inteligencijom, na pravom si putu da izgubis glavu
Comment
-
Watford kec
Trka za ulazak u Premier ligu ove godine je neverovatno uzbudljiva. Cak 5 timova su poptpuno izjednaceni i bore se za direktni ulazak u visi rang.
Watford danas igra kod kuce protiv takmicarski dosta rasterecenog readinga koji se nalazi pri sredini tabele i ima sasvim dovoljno bodova da ne brine o ispadanju iz lige a za neki visi cilj sansi vise nema.
Ovo su utakmice u kojima se 3 boda jednostavno ne bi trebali propustiti.
Watford je posle 3 uzastopne pobede proslo kolo remizirao protiv nezgodnih Vulvsa u gostima 2:2 ali i to se moze smatrati dobrim rezultatom.
Kod kuce imaju skor 11-3-4 i izuzetno su efikasan tim sa gol razlikom 40:19, jedino je Derby efikasniji sa 41 postignutim golom kod kuce.
Reading mozda sad vec vise misli o predstojecem ponovljenom mecu sa Bredordom koji ih ceka sa prolazak u polufinale FA kupa sa Arsenalom, pa je moguce da ce trener ekipe i odmoriti neke igrace. Ta utakmica se igra vec 16. marta!
Ne ocuekujem iz tog razlika da ce Reading nesto posebno da zapinje na ovom mecu, koji je za njih relativno nebitan.
Na nasem portalu vas ocekuje jos mnostvo prognoza, posetite nas...
Comment
-
-
Errani
Anderson
Kohli
Monaco
FMP
Verdasco
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by bice View PostAu brate ala si ga ti naredjao,trebao si sitem da odigras za veci ulog
Sisteme ne igram, to mi je najgore nesto na svijetu
Comment
-
Isner
Cornet
Marej
Nishikori
Gulbis
Ferrer
LiverpulOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by MareLFC View PostIsner
Cornet
Marej
Nishikori
Gulbis
Ferrer
LiverpulOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment