Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...
Collapse
X
-
I meni je Kaljari kec. Mada sam ga na listiću stavio u 3+. Zaglebje - Visla gg ko kuća u najavi i ja zaboravim da stavim. Idiot. Na pol ušlo .
-
Au, al sa zabo. Katanija Palermo je derbi Sicilije
Mada i ovo je 1.
Leave a comment:
-
Originally posted by Brajkula View PostJbg, bilo na jednu loptu, plus Vilijam se naduvao. Klasična sreća što je otišlo u 2, kao što bi bila sreća da je otišlo u 1. Kad smo kod Žabara juče me obori Inter x2
1x po mom skromnom mišljenju ne može da omane, dok mi je npr. večeras Kaljari 1 u sicilijanskom derbiju.
Leave a comment:
-
Originally posted by manda View PostBrajko, pojma nemas
I prosli put si skocio Igokea manje koseva rekao sam ti vise, i ti si teoretisao, evo i juce.
Drzi se zabara, mani se kosarke.
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostStouk se nalazi u dobroj seriji i ako je ovo PL i svako svakog može da pobedi, bliži su mi pobedi nego gosti iz Velsa. Zato poverenje ukazujem Arnautoviću, Šaćiriju i kompaniji
Leave a comment:
-
Stouk se nalazi u dobroj seriji i ako je ovo PL i svako svakog može da pobedi, bliži su mi pobedi nego gosti iz Velsa. Zato poverenje ukazujem Arnautoviću, Šaćiriju i kompaniji
Leave a comment:
-
Rekao bih da veceras Nirnberg dobija St.Pauli u gostima..kvota dobra-2.60..igrao sam jos i 1i3+ na Kaljari..
Leave a comment:
-
Brajko, pojma nemas
I prosli put si skocio Igokea manje koseva rekao sam ti vise, i ti si teoretisao, evo i juce.
Drzi se zabara, mani se kosarke.
Leave a comment:
-
Galata da zadrži minimalac i Juve da dobije derbi "Čizme" i proš'o listić.
Leave a comment:
-
Sad će Siti da pregazi Vest Brom kad ih nisam stavio na tiket.
Leave a comment:
-
Na kraju kada se bude sumiralo sumljas da ce Cedevita biti u Top4 i kada krene u borbu za titulu nece biti u top 3 za osvajati, pocetak je sezone polako.
Leave a comment:
-
Arsenal 2-2
Lester X2 & 0-3
Leverkusen 3+
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Leave a comment:
-
Hopson je završio odiseju. Stokton prebačen u drugi tim Cedevite.
Leave a comment:
-
Čuj sad Cedevita !? Nzm jedino ako su doveli nove strance, jer su onu dvojicu otpustili. Hopsona i Stonktona. Nikad crnja Cedevita.
Leave a comment:
Leave a comment: