Announcement

Collapse
No announcement yet.

Prijedlozi, kladionicarska diskusija, misljenja...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ruzni Prljavi Zli
    replied
    I meni je Kaljari kec. Mada sam ga na listiću stavio u 3+. Zaglebje - Visla gg ko kuća u najavi i ja zaboravim da stavim. Idiot. Na pol ušlo .

Leave a comment:

• Brajkula
    replied
    Au, al sa zabo. Katanija Palermo je derbi Sicilije

Mada i ovo je 1.

Leave a comment:

• 61563
    replied
    Originally posted by Brajkula View Post
    Jbg, bilo na jednu loptu, plus Vilijam se naduvao. Klasična sreća što je otišlo u 2, kao što bi bila sreća da je otišlo u 1. Kad smo kod Žabara juče me obori Inter x2

1x po mom skromnom mišljenju ne može da omane, dok mi je npr. večeras Kaljari 1 u sicilijanskom derbiju.
    Za Stoke se slazem 1x,Kaljari kako igra kuci trebao bi da dobije,ocekujem golove pre svega,samo sto mislim da nije derbi Sicilije vec duel dva ostrva Sardinija vs Sicilija

Leave a comment:

• Brajkula
    replied
    Originally posted by manda View Post
    Brajko, pojma nemas
    I prosli put si skocio Igokea manje koseva rekao sam ti vise, i ti si teoretisao, evo i juce.
    Drzi se zabara, mani se kosarke.
    Jbg, bilo na jednu loptu, plus Vilijam se naduvao. Klasična sreća što je otišlo u 2, kao što bi bila sreća da je otišlo u 1. Kad smo kod Žabara juče me obori Inter x2

Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View Post
    Stouk se nalazi u dobroj seriji i ako je ovo PL i svako svakog može da pobedi, bliži su mi pobedi nego gosti iz Velsa. Zato poverenje ukazujem Arnautoviću, Šaćiriju i kompaniji
    1x po mom skromnom mišljenju ne može da omane, dok mi je npr. večeras Kaljari 1 u sicilijanskom derbiju.

Leave a comment:

• Ruzni Prljavi Zli
    replied
    Stouk se nalazi u dobroj seriji i ako je ovo PL i svako svakog može da pobedi, bliži su mi pobedi nego gosti iz Velsa. Zato poverenje ukazujem Arnautoviću, Šaćiriju i kompaniji

Leave a comment:

• miha92
    replied
    Rekao bih da veceras Nirnberg dobija St.Pauli u gostima..kvota dobra-2.60..igrao sam jos i 1i3+ na Kaljari..

Leave a comment:

• manda
    replied
    Brajko, pojma nemas
    I prosli put si skocio Igokea manje koseva rekao sam ti vise, i ti si teoretisao, evo i juce.
    Drzi se zabara, mani se kosarke.

Leave a comment:

• Ruzni Prljavi Zli
    replied
    Galata da zadrži minimalac i Juve da dobije derbi "Čizme" i proš'o listić.

Leave a comment:

• BorisUnited99
    replied
    28. minut 2-0 Siti...

Leave a comment:

• Rossonero
    replied
    Vrijeme je da nekog napune.

Sent from my Samsung using Tapatalk

Leave a comment:

• BorisUnited99
    replied
    Sad će Siti da pregazi Vest Brom kad ih nisam stavio na tiket.

Leave a comment:

• manda
    replied
    Na kraju kada se bude sumiralo sumljas da ce Cedevita biti u Top4 i kada krene u borbu za titulu nece biti u top 3 za osvajati, pocetak je sezone polako.

Leave a comment:

• krele90
    replied
    Arsenal 2-2
    Lester X2 & 0-3
    Leverkusen 3+

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Leave a comment:

• Ruzni Prljavi Zli
    replied
    Hopson je završio odiseju. Stokton prebačen u drugi tim Cedevite.

Leave a comment:

• Brajkula
    replied
    Čuj sad Cedevita !? Nzm jedino ako su doveli nove strance, jer su onu dvojicu otpustili. Hopsona i Stonktona. Nikad crnja Cedevita.

Leave a comment:

Working...
X