Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
-
Originally posted by NSG View PostDa si igrao LE a ne LS ne bi imao pare ni da razmisljas o takvom potezu.
Kako zamisljas to postavljanje jednog sistema kroz sve kategorije?
Adzic? Covek pobegao cim je namirisao pare i inostranstvo.
Comment
-
Originally posted by Constantin View PostСви велики клубови имају такав систем успостављен. АКо нпр. Први тим ихра 4-2-3-1...све млађе категорије су подређене том систему и формирају екипу и начин игре у том систему. Кад се каже "системски" мисли се на дужи временски период. Међутим, код нас, тренеери трају полусезону, сезону....права је реткост да се тренер задржи неколико сезона па тако "систем" пада у воду. Наша публика је нестрпљива и недај Боже да неко чека на серију успеха као што су чекали Фергусона у Манчестеру. На дужи временски рок видели смо шта је Јунајтед значио у европском и светском фудбалу, али ово је Србија. Од тренера се тражи да одмах буде први, нико нема стрпљења.
Zamisli da je Celsi dve sezone forsirao 3 4 3 zbog Kontea? Ili sad Inter? Da u generacijama nemas klasicnog beka zbog zamisli jednog coveka.
Ili da sad Murinjo prebacuje klince Totenhema na autobus sistem? Ne ide to lako.insta: engleski_dopisnik
Comment
-
Originally posted by NSG View PostRetko gde se forsira jedna formacija kroz sve selekcije zbog trenutnog trenera. To sa 4 2 3 1 je oke. Univerzalno i sve podjednako razvijas.
Zamisli da je Celsi dve sezone forsirao 3 4 3 zbog Kontea? Ili sad Inter? Da u generacijama nemas klasicnog beka zbog zamisli jednog coveka.
Ili da sad Murinjo prebacuje klince Totenhema na autobus sistem? Ne ide to lako.
https://www.sportifico.rs/profeed/34...skola-fudbala/
Comment
-
Ma zabole me .......neka dodje onda Rajevac pošto nema u inostranstvu. Ili neka ostane ovaj da ga pune Savo i BaticaLast edited by Constantin; 08-12-19, 20:13.
Comment
-
Ma ne kažem tebi lično nego me stvarno zabole dupe. Daj da budemo konzervativni ako možemo Ljupka ili Barda da dovedemo i to je to.
Ako ja treba da dajem imena a ne uprava...
Čudo Španci u basketu nisu gurali svoje dunstere i Turci nego dovode srpske trenere. Samo pametni Srbi u fudbalu u kom nemaju pojma guraju batadjoriste.
Samo jako majstori, daleko ćete dogurati.
Comment
-
Originally posted by 弱肉強食 View PostMa ne kažem tebi lično nego me stvarno zabole dupe. Daj da budemo konzervativni ako možemo Ljupka ili Barda da dovedemo i to je to.
Ako ja treba da dajem imena a ne uprava...
Čudo Španci u basketu nisu gurali svoje dunstere i Turci nego dovode srpske trenere. Samo pametni Srbi u fudbalu u kom nemaju pojma guraju batadjoriste.
Samo jako majstori, daleko ćete dogurati.
Comment
-
Originally posted by poacher View PostШушка се да враћамо Вујадина, онај дан се писало и да је Крстичић доступан
Comment
-
A evo šta kaže i Krstičić u vezi povratka u Zvezdu u današnjem intervjuu za Mocart:
Ovo je samo bio uvod u pitanje koje zanima sve zvezdaše. Postoji li šansa da Nenad Krstičić ponovo obuče crveno-beli dres?
“Zvezda je moj klub. Ali da li ću se vratiti ne zavisi samo od mene. Voleo bih. Ali ne mogu da vam ja kažem da li će se to desiti”.
Comment
-
Originally posted by 弱肉強食 View PostStvarno ne vidim jedan razlog zbog kog Žander ne igra krilo? Dečko je pogub na beku, kao krilo je sasvim ok i ubacivanje, i brzina. Solidna završnica.
Comment
Comment