Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostUopšte to nisam mislio, veruj mi, ne znam ni odakle ti to.
Veselim se samo na temu Pavkov, ništa lično.
Da ponovim....od raspada SFRJ i ondašnje lige, ovo naše smešno takmičenje nije imalo ovoliko veliki broj kvalitetnih golmana. TO sam i rekao...
Comment
-
Originally posted by John Dies at the End View PostTo sto neko gleda/prati fudbal 40+ godina, nije garancija da isti zna
Izvinjavam se ako sam nekog zaboravio :d Stojkovic, Borjan, Petrovic, Rackov, mladi dvojac iz Backe ... itd
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Pavkov kao 3 spic je idealno resenje, e sad mozemo li mi da odbijemo neku ponudu od 700-800 k je neko drugo pitanje?
Uvijek je dobro imati na klupi jednog robusnog napadaca, za ove nase kaljuge, kad se protivnik brani sa deset igraca.
U svakom slucaju je najeftinija varijanta...
Comment
-
Pavkov bi u Pešićevoj šansi protiv CSKA od 20 puta dao 20 golova. Milan Pavkov je golgeter u krvi, zver na terenu kada je u šansi, lopta ide uvek i samo u gol.
Bio bi od velike koristi i reprezentaciji, on je nešto najbliže što imamo Hariju Kejnu, Crvena zvezda ima veliku sreću da ima takvog centarfora-razbijača u kadru.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Ne znam cemu potcenjivanje momka koji je dao 20 plus golova u nasoj ligi, imali smo na papiru bolje igrace sa losijim ucinkom. Pavkov treba da dobije priliku pisto je to zasluzio a da li ce he iskoristiti to je vec druga stvar, koju poruku saljes igracima na pozajmici ako im nakon jake sezone ne das sansu.
Comment
-
Partizan je npr doveo Nemanju Nikolića koji je dao 12 golova, pre toga Đorđe Ivanović petnaestak, obojicu planiraju da im vode navalu sledeće sezone, Tavamba i Ožegović isto, a ovamo Milan Pavkov dao čovek 23 gola i nikom ništa. Neverovatno, kao da su svi slepi kod očiju.
Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć TapatokaLast edited by La Jugoslavia; 18-06-18, 17:36.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
Comment