Originally posted by Markoss
Ne može igrač biti veći od kluba da mi kukumačete svi ako se pomene njegova prodaja. Uprava je pokazala da ako neko ode, bolji dolazi. Neću da mi iz navijačkih hirova igra igrač koji će pred sledeće kvale da ode za LŠ, mnogo je bezbolnije menjati na zimu pa ako se pogreši leto je tu za korekcije. Ovako je glupost da svi ostaju do leta jer bi bio veliki šok da odu Donald, Kanga, Boaći, Le Talek i ekipa svi na kraju sezone. Mora neko otići na zimu, da se polako to uklapa za Ligu šampiona.
Mislim da će Donald, Le Talek i Boaći otići iako bih preferirao umesto Boaćija Kanga da ode, da Boaći odere sezonu do kraja, pa da ode, a da se plej uigrava od zime. Za napadača je manja hitnost Peša je tu. Čak iako prezimimo, mora rez.
A ja sam ubedjen da Zvezda može da nadje boljeg igrača od Kange već sad. Ali nema veze sačekaćemo.
A ne nezamenjiv pa nezamenjiv, morao sam da ukažem na njegove karakterne mane od kojih sebičnost prednjači, i sebičnost na terenu kad mu je dan, i sebičnost ljudska jer nekad samo na sebe misli, kao da igra dok ne zabode ugovor ili dok treba da se proda. Mora disciplina bre na veći nivo. Svaku utakmicu da igra kao protiv Sparte i Krasnodara.
Samo ja mislim da nam treba još brži igrač i kreativniji, da kad sevne kontra da budemo odmah iza Reala.
Svaka čast za kvalifikacije, ali da bi imao toliku platu mora svaka utakmica da mu bude kvalifikacije, a sumnjam u taj scenario sad kad je zabo ugovor.
Comment