Kretanje kvota na kladionicama za ovaj mec podsjecaju na mec sa Spartom. Neka ishod bude isti!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Naravno da nije sve lose...svaka medalja ima dve strane, to je vise nego jasno..Ono na cemu potenciram je sportski aspekat i tu se sistemski nista nije menjalo i to nije dobro...Prelazni rokovi kakve mi imamo su iskreno nezabelezeni u istoriji fudbala, da me ubijes ne bih uspeo da nabrojim ni pola igraca koji su stigli u klub u prethodnih godinu dana a na prtse mozes da nabrojis one koji su pojacanja...
Nemam ja nista protiv da igraci koji se istaknu odlaze, to je prirodno, mi jos dugo necemo moci da pariramo vecini evropskih klubova kada su platezne moci u pitanju...ali da vidimo bar deo nekog plana, da se zna bar nesto unapred, ko se planira za prodaju i ko se skautira kao zamena...ovako to izgleda jako neozbiljno, kampanjski a to ne moze dugo da traje...Nemamo strucnjake u mladjim kategorijama, i tamo se slabo radi, bolje nego ranije doduse, da pozdravim ovu izgradnju terena, to su neke pozitivne stvari ali je i dalje to kap u moru...
Jeste taj dug opterecujuci ali nije smak sveta, nije to veliki novac u fudbalskim okvirima...Slazem se da Terzic radi bolje od prethodnika ali ne zelim da ga tapsem po ramenu zato sto je manje los od nekih drugih..."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
-
Voleo bih sledeće godine u kvalifikacijama za nešto bilo šta, da izvučemo podgoričku budućnost. Sa apetitom bih išao da "gledam" tu utakmicu. Najodvratniji navijači na svetu, ali malo su se zajebali. Gosti su u svojoj državiCI. Sramotan napad na momke iz Bara, ali obiće im se o glavu ne sumnjam.
Osećam neki napet rezultat večeras i neki ludi naš gol za pobedu na kraju.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostNaravno da nije sve lose...svaka medalja ima dve strane, to je vise nego jasno..Ono na cemu potenciram je sportski aspekat i tu se sistemski nista nije menjalo i to nije dobro...Prelazni rokovi kakve mi imamo su iskreno nezabelezeni u istoriji fudbala, da me ubijes ne bih uspeo da nabrojim ni pola igraca koji su stigli u klub u prethodnih godinu dana a na prtse mozes da nabrojis one koji su pojacanja...
Nemam ja nista protiv da igraci koji se istaknu odlaze, to je prirodno, mi jos dugo necemo moci da pariramo vecini evropskih klubova kada su platezne moci u pitanju...ali da vidimo bar deo nekog plana, da se zna bar nesto unapred, ko se planira za prodaju i ko se skautira kao zamena...ovako to izgleda jako neozbiljno, kampanjski a to ne moze dugo da traje...Nemamo strucnjake u mladjim kategorijama, i tamo se slabo radi, bolje nego ranije doduse, da pozdravim ovu izgradnju terena, to su neke pozitivne stvari ali je i dalje to kap u moru...
Jeste taj dug opterecujuci ali nije smak sveta, nije to veliki novac u fudbalskim okvirima...Slazem se da Terzic radi bolje od prethodnika ali ne zelim da ga tapsem po ramenu zato sto je manje los od nekih drugih...
Sto se plana tice, do ovog trenutka nam je prelazni rok doneo 8 miliona evra u plusu i bolji tim nego sto je bio prosle godine. Kupili 15, prodali 15, ako je ovo sto sam naveo cilj kakve veze ima koliko je igraca promenjeno. A jos nas verovatno ocekuju prodaje Boacija, Kange, Donalda i Le Taleka ili bar trojice iz te cetvorke koji komotno mogu da nam donesu jos 8 miliona ili cak i vise. Pod uslovom da ne udjemo u Ligu Evrope jer ako udjemo nema razloga da se bilo ko prodaje, vise cemo zaraditi ako prodjemo veceras. Meni to deluje kao sasvim korektno planiranje, bar sa stanovista rezultata. Neka takvog "loseg" planiranja bude jedno 5 godina zaredom i ja vise nego zadovoljan.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Pa zar nije bolje po ekipu...prodas dvojicu/trojicu za koje mozes da uzmes neki pristojan novac( Kanga, Boaci, Plavsa...)..kupis isto toliko uz naravno plan i skauting zamena...nek je i pet...opet si u plusu a ekipa prakticno netaknuta...daj mi primer ekipe bilo gde sa 30 transfera u toku prelaznog roka...to su ekstremi...
Taj dug sa takvom transfer politikom uz ocuvanja nekog kostura ekipe opet moze da se smanjuje istim tempom a da tim bude konkurentan u Evropi...u grupnu fazu evropskih takmicenja se pored bogatijih i kvalitetnijih protivnika ulazi samo sa uigranom, homogenom ekipom, primera koliko hoces...
Nisu potrebni Pavkovi, Vujaklije, Bainovici, Milosevici, Lukovici, Poletanovici....jebote mnogo sam i upamtioLast edited by ZvezdaIznadSvega; 24-08-17, 13:28."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostPa zar nije bolje po ekipu...prodas dvojicu/trojicu za koje mozes da uzmes neki pristojan novac( Kanga, Boaci, Plavsa...)..kupis isto toliko uz naravno plan i skauting zamena...nek je i pet...opet si u plusu a ekipa prakticno netaknuta...daj mi primer ekipe bilo gde sa 30 transfera u toku prelaznog roka...to su ekstremi...
No, sve ce se to promeniti veceras kad izbacimo Krasnodar.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
-
15035749472781765909106.jpg
Sve je spremno za veceras, hajde Zvezdo samo hrabro do pobede. Daj boze da prodjemo, kako god, ali da prodjemo!Last edited by colchonero; 24-08-17, 13:46.
Comment
-
Originally posted by abizolirni View Post
Inace bio na svim ovim tekmama, a veceras ne mogu. Omatorilo se
Comment
Comment