Announcement

Collapse
No announcement yet.

FK Crvena zvezda

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Iskreno se nadam da ce UEFA spreciti gostovanje protiv Legije, jer u suprotnom sanse da nas kazne posle tih utakmica su ogromne. Em se navijaci ne podnose, em politika, moguci incidenti na i van stadiona...

    Generalno dobar zreb, ali prvo Litvanci...

    Comment


    • Cela Evropa navijačka gleda taj derbi. Velika su očekivanja i od jedne i od druge grupe. Legijini su u poslednje vreme posebno naoštreni prema svima. Još prijateljstvo Spartakovih i Lehovih navijača takođe može da bude okidač. Pre je bilo nekih prijateljskih individualnih gestova, međutim...

      Jedino ako Delije i oni ne prošire ono "nema tuče među pravoslavcima" sa CSKA kad su svi čekali, na nema tuče sa "pravoslavcima i Poljacima".

      Sa fudbalske strane mislim da je ovo najbolji mogući protivnik i zbog udaljenosti i zbog kvaliteta. Više volim protiv Legije nego protiv Karabaga. Seltik bi najteže prošli i Slazburg.

      Comment


      • Vece su nam sanse sad nego onomad protiv Dinamo Kijeva. Bicemo nosioci ako prodjemo Legiju.

        Comment


        • Originally posted by suptil View Post
          Vece su nam sanse sad nego onomad protiv Dinamo Kijeva. Bicemo nosioci ako prodjemo Legiju.
          Teško, jer je žrijebanje prije početka 3 kola. Treba nam da Ludogorets ispadne od Mađara ili Celtic od Rosenborga, sam vidi koliko je to realno.
          Ako prođemo Legiju minimum 8 miliona eura je na kontu i bar LE, to je sigurno.

          Comment


          • Originally posted by suptil View Post
            Vece su nam sanse sad nego onomad protiv Dinamo Kijeva. Bicemo nosioci ako prodjemo Legiju.
            Necemo. Ukupno 8 timova igra PO za LS sa sampionske staze. logicno 4 su nosioci. To su Ludogorets (ili tim koji im pokupi koeficijent), Salzburg, Celtic i PSV koji se tek tada ukljucuje. Medju nenosiocima bi bili Qarabag, Astana, LEGIA, i Young Boys koji se isto tek tada ukljucuje. Mi smo nosioci samo ako ona 4 gore navedena tima ispadnu u 2. kolu.

            Evo i noto pise.

            Comment


            • Da prođemo ove u 2. kolu pa da napišem: "Ako Vujadin i Degenek/Babić ne mogu da sačuvaju Miroslava Radovića ragu matoru onda i ne moramo da igramo LŠ".

              Comment


              • Originally posted by Brajkula View Post
                Da prođemo ove u 2. kolu pa da napišem: "Ako Vujadin i Degenek/Babić ne mogu da sačuvaju Miroslava Radovića ragu matoru onda i ne moramo da igramo LŠ".
                Meni taj Degenek baš sumnjiv. Protiv Spartaksa se sapleo u prvom pol i srećom ispravio, a u drugom ostavio samog čovjeka na nabačaj. Zabrinjavajuće s obzirom da su ovi prelazili centar kao da ih neko puškom tjera.

                Comment


                • I meni visi iskreno, evo videh da ga je onaj crnja iz Dinama navozao kao što ja driblam mog bratića od 4 godine.

                  Comment


                  • Nisam gledao protiv Vranja, znači nije slučajnost. Možda bolje Babić sutra, svakako je onaj najopasniji od Suduve ogroman, ima 2 metra u njemu.

                    Comment


                    • Nisam ni ja, ali sam odgledao ovo



                      Vujadin će Brazilca, i onako skače ko skakavac.

                      Comment


                      • Samo da se ne zaletimo i kupimo ,tog iz Vranja,jes imao sansu,al ispasce ko onomad sa onim bese iz Javor doduse jedino nesto pokazao u Dinamu u tih prvih pola sata

                        Sto se tice zreba mislimda smo prosli dobro,Trnava nije nista pokazala sa Zrnjskim,akad vidim da u Legiji djuska Radovic i Vesovic,moze nek dodju,mada iskreno legiju a i Poljake nisam i ne volim da gledam nikako,jedna od mrskijih mi liga u svakom smislu...nama fali ocajnicki spic sto pre
                        Last edited by 61563; 23-07-18, 21:17.

                        Comment


                        • Dakle da bi bili nosioci u 4. kolu treba jedan favorit da kiksira? To nije neizvodljivo. Ali ajmo korak po korak. Potrebno je dizanje forme.

                          Comment


                          • Originally posted by suptil View Post
                            Dakle da bi bili nosioci u 4. kolu treba jedan favorit da kiksira? To nije neizvodljivo. Ali ajmo korak po korak. Potrebno je dizanje forme.
                            Ili Seltik ili Ludogorec da ispadnu onda smo nosici,tesko pogotovo Bugari mozda Celtik kiksne,mada sumnjam

                            Comment


                            • To je čuvena zvezdaška javnost oduševljena Degenekom jer je Knindza. Kaže nisu komplementarni Savić i Babić. Babić levi štoper nije kompatibilan ali jeste Degenek koji je desni štoper i koji može da igra i desnog beka.

                              Babić mora početi. I Joveljić bi trebao da igra. Mnogo više učestvuje u igri i mnogo više ulazi u šanse. Kad mi kažu nije dovoljno jak, a mali se protiv Vranja zagradio i zabio golčinu a prošle godine otresao čini mi se onog iz Voždovca kao slinu i dao gol. Pa onaj gol levom nogom... Ja sam ubedjen da je on već sad u nekim aspektima igre bolji i od Pešića i od Boaćija. A to je osećaj za gol i ta ubitačnost.

                              Ono što je Ričmond i što je Pešić promašio mali Jovelja nema trika da bi promašio. Jednostavno nije nabedjen, mali je iz Bijeljine, nije hajp oko njega kao oko Jovića, uči i Terzić, dečko ne prašta. Ne zna šta je trema, klasičan. napadač kakvog nisam dugo video kod nas. Dečko samo gol gleda samo kidiše na gol, ali ume da se vrati i odigra dupli pas i učestvuje u igri.

                              Takvi klinci su druga opcija u prvim timovima većih klubova od Zvezde, samo Zvezda hoće Boaćija i ostale a posle da se pitaju "gde su Zvezdina deca", ili kad neki Nemanja Maksimović završi u Valensiji krivi se klub. Pa nije samo klub kriv i navijači bi krv pili da istrpe nekog klinca.

                              Evo protiv Vranja šta je uradio. Ostali napadači bi je nešto primili pa levom pa nameštanje, mali je kobra.
                              Last edited by Cassius Clay; 23-07-18, 21:47.

                              Comment


                              • 1:30



                                9:49



                                Idi bre. Kakav Soldano kakvi bakrači.

                                Comment

                                Working...
                                X