Bravooo Bennn..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sledeca Suduva, fino se otvara.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostJedno pitanje, pošto nisam uopšte pratio.
Koje je ovo kolo kvalifikacija, koliko je još ostalo i ko je sledeći protivnik, zna li se?
Joveljić ne može, nije spreman, a Pavkov u svakom duelu na zemlji.
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostE nije Radnicki nego Dinamo Vranje pa onda jebena Suduva bolje bi bilo da je proso Apoel lakse bi sa njima ovako i ako prodjemo necemo biti nosioci u trecem kolu.
Do ove godine se gledao samo koeficijent kluba. Jel ovo neka novina od ove sezone?
Comment
-
E pa ovako.. ja prezadovoljan! Suptil lepo reče, mnoogo bolji nego pre 365. Presing koji mi vršimo na protivnika je ludačkog intenziteta, mučeni letonci nisu imali posed 15%, pogubili se. Sa boljom fizikom, biT ćemo zajebana ekipa piT bulova.. E sad, druga je stvar probiti baltički bunker, a vidim, moraćemo ponoviti 2x u narednih 14 dana..
Ebisilija treba sačekati, pogledajte ponovo centaršuteve u prvom poluvremenu, kod korner/akcija, fantazija.. Kad se Ben spusti na mesto nesretnog Milića, a u špic dođe #onajkogačekamo# ova Zvezda ima da..
..ma, neću ništa da pričam, viđećete.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostI dalje se gleda samo se žrijeba 2 kola unaprijed i Apoel bi bio nosilac za 3 kolo zbog dobrog koeficijenta.
Budalaština, otkud oni znaju ko će proći dalje da bi na taj način žrebali. Idioti žrebaju dva kola u napred.
Jel to od ove sezone?
Comment
-
Originally posted by ajkisloba View PostE nije Radnicki nego Dinamo Vranje pa onda jebena Suduva bolje bi bilo da je proso Apoel lakse bi sa njima ovako i ako prodjemo necemo biti nosioci u trecem kolu.
Postoji li mogucnost da budemo nosioci u plejofu za LS, ako izbacimo neki dobro rangiran klub u 3 KOLU?
Comment
Comment