Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by nebitan; 09-07-18, 20:06.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Ajd' da ne kritikujem previše jer je prva tekma, ali Žule još na odmoru, a Babić ostavio koncentraciju u BG-u.. Pojačanja rano za komentarisati, ali imam utisak da nas Pavkov neće zadovoljiti. Ne znam zašto je Stoiljko nespreman bio u sastavu, a u revanšu bih dao šansu Jovelji.
Litvanci hoće da nas zeznu za povlašćenog u trećem kolu, ali će Apoel valjda da se izvuče .. značiće ovaj gol u završnici.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostPa i onako ćemo igrati sa jednim špicem, Stojiljko je dosta u tom slučaju izuzev ako ne daj Bože se povredi.
Može Pavkov gore, može Ben, može Jovelja.
Jovelju forsirati u domaćici da nabije bar 1000 minuta to je malo više od 11 celih utakmica.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNakon viđenog juče slabo je to. Pavkov ne zna ništa, Stoiljković upitan, mora neko doći ili ćemo svaki gol u Evropi slaviti kao titulu, bar se tako sad čini.
Pavkov mi je dobar leđima okrenut ka golu, ume da odloži veznom, da učestvuje u prenosu lopte, ali da se mi nadamo da će ga on zabiti kad se najmanje nadamo teže.
Comment
Comment