Originally posted by Ganac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Milunović-Marin-Đorđević, sasvim ok zamena za L Talek-Kanga-Boakye.
Kontinuitet je uvek na prvom mestu, ali kada su već "stručnjaci" rasprodali sve što valja, onda je situacija daj šta daš, a ova trojka ako dođe, to bi bilo idealno.
Što se Donalda tiče, to je već malo teže, Jovančić dolazi i veliko je pitanje koliko on može da imitira čoveka koji je tri sezone bio stub i tima i kluba i još plus kapiten. Veliki je udarac odlazak Donalda.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Sustinski je Krsticic umesto Donalda, Jovancic je ulog za buducnost. Ne brinem mnogo sto se toga tice. Bice problema ako dodje do neke povrede pu pu daleko bilo. Inace u indealnim okolnostima Donald nece puno faliti. Jako mi se svidelo kako je Jovicic odigrao zadnju utakmicu sezone podsetio je na one partije sa pocetka sezone pre povrede. Ukoliko bude takav i u nastupajucoj predsezoni na konju smo.
Comment
-
Milunovic je davno rekao da se nece vracati u Srbiju, Marin ima 3 puta vecu platu nego sto bi mi mogli u najludjim snovima da mu ponudimo, isto je i sa Filipom Djordjevicem. To sto Balerina i debili pisu budalastine, pa posle 2-3h napisu da je cena igraca 5 MILIONA EVRA, taj cuveni Soldado, to je problem onih koji se pecaju na te budalastine.
Nas nivo u Jevtovic, Aleksic, Meleg... ljudi sa propalim karijerama ili verom u trenera da moze da im vrati karijeru na pravi put. Isto je i sa strancima... Ovde ce tesko doci neki koji je zaista brutalno dobar. Setite se Ailtona, koji je bio 2 zvezde prelaznog roka... bio je duplo tezi od onoga sto bi trebalo...ili Moucea, koji je realno, zvezda argentinskog fudbala, a ovde je izgledao kao izgubljena ovcica u magli...
Sa druge strane, Milojevic zna sta mu treba, zna sta hoce, zna kako to da uklopi, zna da prepozna igraca koji mu treba, tako da ne sumnjam da ce on i Mrkela izabrati prava pojacanja, uprkos Terzicu!
Comment
-
Ne mogu svi ti koji su na raznim spiskovima da zavrse u Zvezdi, mi ovde govorimo o tri glavna igraca i tu ce biti kvalitetnih resenja i dobrih uboda. Mene bas Jevtovic nicim ne impresionira... Mi trazimo igrace ya prvih 11 tako da oko toga nema igranja. Jevtovic i Aleksic nisu za prvih 11.
Comment
-
Originally posted by mad for red View PostMilunovic je davno rekao da se nece vracati u Srbiju, Marin ima 3 puta vecu platu nego sto bi mi mogli u najludjim snovima da mu ponudimo, isto je i sa Filipom Djordjevicem. To sto Balerina i debili pisu budalastine, pa posle 2-3h napisu da je cena igraca 5 MILIONA EVRA, taj cuveni Soldado, to je problem onih koji se pecaju na te budalastine.
Nas nivo u Jevtovic, Aleksic, Meleg... ljudi sa propalim karijerama ili verom u trenera da moze da im vrati karijeru na pravi put. Isto je i sa strancima... Ovde ce tesko doci neki koji je zaista brutalno dobar. Setite se Ailtona, koji je bio 2 zvezde prelaznog roka... bio je duplo tezi od onoga sto bi trebalo...ili Moucea, koji je realno, zvezda argentinskog fudbala, a ovde je izgledao kao izgubljena ovcica u magli...
Sa druge strane, Milojevic zna sta mu treba, zna sta hoce, zna kako to da uklopi, zna da prepozna igraca koji mu treba, tako da ne sumnjam da ce on i Mrkela izabrati prava pojacanja, uprkos Terzicu!
A kad se setim Moučea gledam ja sa bratom debi njegov u Evropi za nas, nmg da se setim protiv koga smo igrali, protiv nekih pajslera i prolazi on po levojstrani i centrira desnom spoljnom u tri lepe, ja bacim komentar pa gde desnom spoljnom rođače, a burazer će na to, jbg čovek je dešnjak.....reko jedi i ti govna čovek igra u Zvezdi ne u Kolubari iz Lazarevca.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostNije ni to loše i Donalnd i LTL su došli kao kanturine nadvuane, ali eto koliko toliko su se pokazali.....pa i ovi naši povratnici Savić, Rodić, Stojković, Krstičić posle teške povrede, Pešić isto nije igrao.
A kad se setim Moučea gledam ja sa bratom debi njegov u Evropi za nas, nmg da se setim protiv koga smo igrali, protiv nekih pajslera i prolazi on po levojstrani i centrira desnom spoljnom u tri lepe, ja bacim komentar pa gde desnom spoljnom rođače, a burazer će na to, jbg čovek je dešnjak.....reko jedi i ti govna čovek igra u Zvezdi ne u Kolubari iz Lazarevca.
Comment
-
Problemi u našem fudbalu i zemlji generalno, će trajati sve dok ljudi koji daju 500% od sebe i postignu 500% uspeha u odnosu na očekivanja budu za neke "kanturine nadvuane", a dok sa druge strane imaju obožavalački odnos prema nekim opskurnim likovima koji su se na ko zna kakav način uvalili u klub sa jedinim ciljem sisanja brda evra od transfera igrača.
Damijan L Talek, Mičel Donald, Gelor Kanga i Ričmond Boakje je poker asova kakav za dugo, dogo vremena neće biti viđen u klubu.
Grof Miodrag Božović zaslužuje lavovski deo priznanja za neverovatne rezultate ove sezone, uz naravno sjajnog Vladana Milojevića.
Svako ko se bar malo razume u fudbal, kao osnovnu i ključnu stvar u građenju pobedničkog tima će istaći pravilnu i zdravu selekciju.
Selekcija koju je napravio Grof Božović je kao posledicu imala nulu na Emiratima u Londonu i februar/mart u Moskvi i borbu za osminu finala Lige Evrope.
Oni koji su pustili i izgurali ove sjajne igrače iz kluba, će se tek u budućnosti sresti sa katastrofalnim posledicama koje su izazvali ovakvim nerazumnim i nefudbalskim vođenjem Crvene zvezde.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
Comment