Originally posted by mad for red
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja bih izbegao Ludogorec, Bate, Legiju, Dinamo i Seltik... Ludogorec i Bate jer nam ne odgovara stil igre, Dinamo i Legija zbog navijaca, Seltik ni po jednom parametru nam ne odgovara... pogotovo sto godinama nisu igrali Evropu, pojacace se i bice najtezi protivnik od svih
doduse pravice se podgrupe, pa cemo verovatno i dobiti nekog od najjacih
Comment
-
Leonidi su proročice poručile:
Vama što imate dom u Sparti, u prostranom gradu,
ili će blistavi grad razoriti persijski ljudi,
il’ će drukčije biti, a lakonski ridaće branič
za ubijenim kraljem od slavne Heraklove loze…“
A ja verujem u Miloja i momke, oigraće muški pa na kraju ko bude bolji a da ćemo imati "sa čim pred Murata" uveren sam da ćemo imati.
Ni prošlo leto im nismo davali neke šanse pa smo svoje Termopile odigrali tek protiv CSKA. Treba imati veru u stručni štab.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Jel jesmo? Jesmo! Ko jeste taj se valjda i seca kad god je prilika... pa molim lepo da se podsetimo i zvanicno 27mi put
Hahahahahah...
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
http://www.crvenazvezdafk.com/scc/ve...ancic-potpisao
Душан Јованчић потписао!
ФК Црвена звезда довео је прво појачање у летњем прелазном року.
У уторак, 29. маја, Црвена звезда је потписала своје прво појачање овог лета. У питању је Душан Јованчић, дојучерашњи везни фудбалер и капитен Војводине.Сутра брзо долази - треба човек постати
Нестали су кодекси, остали су комплекси
Победе су порази, а исходи су потресни!
Comment
-
Kvalifikacije za Ligu Sampiona zapravo predstavljaju Ligu Sampiona za siromasne. Licno, nemam strah od konkurentnih timova. Prosle sezone dokazali smo da mozemo da igramo sa svima. Koeficijenti ne igraju. Optimista sam, samo da odradimo dobro prelazni rok.
Comment
-
Last edited by La Jugoslavia; 30-05-18, 12:16.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Ja bih Filipa odjavio na keca jer kako sam čuo postavlja uslov obaveznih minuta u igri, što bi rekli "putuj Igumane, za manastir ne brini"...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment