Prosek se odnosio na igre koje je pruzao tokom ove sezone (u vecini slucajeva ) . Ako si procitao na nekoj od prethodnih strana , napisao sam da je Adzic jako talentovan, ali da je mora mnogo da radi i da napreduje da bi taj njegov talenat konkretizovao. Dapace , ja sam za produzetak ugovora sa njim, ali bez uslovljavanja .
Uh, oko Radonjica se nikako necemo sloziti On je dve godine stariji od Adzica, i sve je do njega. Bukvalno nema granica sto se napretka tice. Po meni, takticki i tehnicki jedan od najboljih igraca Cz. Brz i odlican sa loptom (pri punom sprintu )
Ono sto je evidentno je da su svi igraci napredovali kako je sezona odmicala. I svi su imali svoju (ne malu ) ulogu u osvajanju titule i evropi.
I, nadam se, tj imam osecaj za filing da ce tim biti jaci od prethodne sezone.
Uh, oko Radonjica se nikako necemo sloziti On je dve godine stariji od Adzica, i sve je do njega. Bukvalno nema granica sto se napretka tice. Po meni, takticki i tehnicki jedan od najboljih igraca Cz. Brz i odlican sa loptom (pri punom sprintu )
Ono sto je evidentno je da su svi igraci napredovali kako je sezona odmicala. I svi su imali svoju (ne malu ) ulogu u osvajanju titule i evropi.
I, nadam se, tj imam osecaj za filing da ce tim biti jaci od prethodne sezone.
Comment