Gruja Čokot je naš najbolji sudija....ende.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Grujić izabran je za glavnog arbitra na 157. večitom derbiju između fudbalera Crvene zvezde i Partizana na stadionu "Rajko Mitić".
Grujić je neočekivano delegiran jer se očekivalo da će Milorad Mažić još jednom dobiti poverenje da sudi najveću utakmicu srpskog fudbala.
Sudija iz Niša četvrti put, a treći u samo godinu dana, biće glavni arbitar derbija, prvi pomoćnici su mu Milovan Ristić i Dalibor Đurđević, četvrti sudija je Nemanja Petrović, a iza gola Bojan Nikolić i Nenad Đokić.
Comment
-
Nisu se baš 100% op(o)ravili.. verujem da će biti na klupi. Ni meni neće toliko nedostajati Donald, Jovičič ga je i više nego dostojno menjao u zadnje vreme + je ofanzivno bio učinkovitiji.. Babinho me više brine, jer je (kao i DLT) polu-kiksara. Nadam se da će me obojica sutra demantovati!
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostŠta će sutra Donald na terenu, nek se dokazuje neko od koga se može uzeti koji dinar, Donald nas je odavno odjavio.
Comment
-
Originally posted by mad for red View PostOd Racica je 200 puta bolji makar igrao sa jednom nogom i povezom preko ociju... A od Milijasa i takav je brzi i na 10 metara da se trkaju
A i s te strane tog Račića će se izjebati neko da ga kupi, dok Donald može da ode iz Beograda samo kao slobodan strelac. Jebem li ga sad.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostPromašio si poentu no ajde....
A i s te strane tog Račića će se izjebati neko da ga kupi, dok Donald može da ode iz Beograda samo kao slobodan strelac. Jebem li ga sad.
Inace se slazem da Jovicic pocne, mada je i njegova forma upitna
Comment
-
Originally posted by mad for red View PostRacica samo budala moze da kupi ili eventualno klub iz 6 azerbejdzanske lige... a Donald ce produziti ugovor pa ce svakako biti korisniji nego Racic ikada
Inace se slazem da Jovicic pocne, mada je i njegova forma upitna
Comment
Comment