Originally posted by S-Nash
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Condition23 View PostMa daleko od toga da mi je sve lepo i bajno ali ne mogu uvek da budem kritican. Svako ima svoj stav i to mora da se postuje. I svako ima svoje kriterijume po kojima vrednuje odredjena desavanja. Meni licno je dovoljno sledece: igraci ginu na terenu jure svaku loptu trce kao blesavi, trude se svim silama da donesu nove pobede i ja ne mogu da kukam na njih i da izgube narednih 5 uzastopno ako je njihov pristup takav. Ne kazem ja da je sad ovo moje tacno ili tako treba svako da misli ali iznosim ti stav. Ovakva Zvezda mene cini ponosnim
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View Postslusaj legendo..naravno NEK IZGUBI ZVEZDA I NAREDNIH 5 UTAKMICA KAO STO KAZES,AL NEKA IZGINU,TAKO JE!al kad se vuku kao da su bolesni,tada se zazvizdi!Chisto da ne bude neke zabune u stavovima;)
Ma i da je u 80. minutu bilo 0:0 ne smeju da zvižde. Još veća podrška mora da bude tada!
Kakav je moral tih ljudi??? Ne razumeju fudbal definitivno...
A onda kad Mladenović da golčinu svi srećni, sve je lepo, jbš ti to...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Duka View PostMa nije da ih opradavam,Krle...nego samo oni oce da gledaju jaku ZvezduNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by Duka View PostBrate,hajduk,spartak,smederevo.... to treba da se samo prosheta...ok to su mladi fudbaleri,lai mnooooogo kvalitetniji od ostalih....Evropa je u avgustu!Ocu jaku i dominantnu Zvezdu!
Ja mislim mi kad bi osvojili titulu ti bi opet bio nezadovoljan. Rekao bi kako je osvojena samo zbog toga jer je Partizan pao u drugom delu sezone...
Ako osvojimo Kup rećićeš da je osvojen samo zbog promašaja Partizana na Marakani.
Ovo nije Zvezda iz 91'. Kao što navijači Steaue žale za onim timovima iz 86' i 89'... Vremena su se promenila, sada je uspeh i plasman u LŠ. A ako ova ekipa većinom ostane na okupu, glavu dajem da sigurno u sezoni 2013/2014 igramo LŠ!IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
http://www.redstarbelgrade.info/fudb...na-terenu.html
Micko je sinoc odigrao jos jednu vrhunsku utakmicu i kroz koju godinu moze da postane jedan od najboljih igraca evrope na svojoj poziciji ako nastavi ovako vredno da radi
Comment
-
Originally posted by Dacha View Posthttp://www.redstarbelgrade.info/fudb...na-terenu.html
Micko je sinoc odigrao jos jednu vrhunsku utakmicu i kroz koju godinu moze da postane jedan od najboljih igraca evrope na svojoj poziciji ako nastavi ovako vredno da radiIO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
-
Neka odigra jos ovoliko tekmi za nas, kao sto igra ove sezone, svaka cast majstore.
Mozda vec protiv Radnickog postane stranac sa najvise nastupa u Zvezdi.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Zanimljivo da kada je Bulic uhapsen u petak svi su objavili da je to zato sto je organizovao napad na Piksija. A danas kada su svi od suda, preko Bulicevog advokata da Piksija to demantovali i rekli da je priveden zbog neceg potpuno drugog, niko ne objavljuje. Ciganski mediji, ma nema sta. Bitno samo da budemo prestavljeni kao mafijaski klub u dugovima koju nijednu pobedu nikada nije zasluzio vec je sve zatvorio.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment