5,5 miliona je sasvim dobra cena za igraca koga smo dobili dzabe, srecno Ric i hvala, takodje mislim da je Pavkov trebao da ostane i da ulazi sa klupe.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ovakvog spica dugo nismo gledali u Zvezdi, sjajne brojke je imao Ricmond, ali po meni jos vaznije - pokazao se kao izuzetno dobar momak i neko ko razume gde se obreo.
Zavoleo je klub i navijace, naterao nas da i mi njega zavolimo ne samo zbog golova koje je postizao.
Steta sto nece osvoijiti titulu sa ekipom koja ove sezone igra sjajno, a cemu je i on mnogo doprineo.
Srecno, majstore! I sto pre da se preselis u ozbiljniju fudbalsku sredinu!
Comment
-
Originally posted by Manoly View PostOvakvog spica dugo nismo gledali u Zvezdi, sjajne brojke je imao Ricmond, ali po meni jos vaznije - pokazao se kao izuzetno dobar momak i neko ko razume gde se obreo.
Zavoleo je klub i navijace, naterao nas da i mi njega zavolimo ne samo zbog golova koje je postizao.
Steta sto nece osvoijiti titulu sa ekipom koja ove sezone igra sjajno, a cemu je i on mnogo doprineo.
Srecno, majstore! I sto pre da se preselis u ozbiljniju fudbalsku sredinu!
Boaci, legendo, zaradi pare u Kini pa da te gledamo u nekoj jacoj ligi
Comment
-
Meni se cini da se ovaj igrac Vozdovca aktivirao iz ofsajda
Kod gola, ali sve i da je ostsalo nereseno - kod podele bodova bi izgubili ssmp bod kako stvari safa stoje...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Ofsajd k'o vrata, Račiću izgleda Terza tata.. šalu na stranu, osim 3 boda, malo šta je za pohvalu. Kreacije bez, već drugu tekmu nas vade bekovi. Nadam se da će Miloje probati sa Adžom na play-u.
Bravo za vatromet & bakljadu u 73.min.. sretan nam rođendan!
Comment
Comment