Originally posted by NebojsaNS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mladenovic probio i golmana i mrezu..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Borivoje dao dva gola..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
posle lošeg prvog poluvremena sasvim dobro drugo, tome je doprinela i otvorena igra Hajduka, i svaka im čast za to što nisu ko većina klubova koja dolazi na Marakanu i postavi bunker ispred svog gola. Vešović se pokazao odličan na mestu beka i mnogo bolji od Mikića . Bajko mačka odličan danas, očigledno mu prija uloga kapitena.Još jednom se pokazalo da je Lazović mnogo opasniji na krilu nego u vezi . Ostali očekivano, Borha konačno pogađa. tri boda se tu i nastavlja se trka.. uf skoro zaboravi da spomenem gol Mladenovića ..Last edited by zusz; 31-03-12, 20:15.
Comment
-
Stig'o ja navijanje kao i uvek, verujem da je T-Mac imao zapazenu ulogu Pre nego sto pocnem moram samo da kazem da sam puno stvari cuo na istoku i da definitivno imamo trenere za Real, Utd, Milan, Barselonu, Bayern, Inter itd itd To sve strucnjak do strucnjaka...izbacio bi taj i Lazovica i Mirica i Dimitrijevica sve zivo samo ne znam ko bi mu igrao.
Sto se tice igre, ja uvek zadovoljan kad se gine za loptu i uklizava mozemo i da izgubimo svaku ja cu da kazem da sam zadovoljan. Lepo je kad vidis da im je bas bas bas bas bas stalo. Borha dobio standing ovation zasluzeno. Mijailovic na eurosportu sigurno Lazovic tu i tamo ali na krilu je pravi Miricu mogu da zamerim samo sto na 2-3 lopte nije skocio a ima 1.93 Tosic standardno dobar...Mali Krneta skace 3 metra od zemlje alal mu majci Milunovic nije bio dovoljno u igri ali nista ne sme da mu se zameri decko igra srcem Sve u svemu 3 boda su najbitinija i Robi je upisao loto 7 od 7
Comment
-
Originally posted by Krle View PostMladenović samo ide na EuroGoals...
@gagablues Za to se obrati T-Macu on je vodja...ja to ne komentarisem posto sam na istoku...Nije posteno
Comment
-
Originally posted by gagablues View Postmeni se ne svidjaju pesme koje su spore i monotone , a danas su u dva navrata pevane i to po 15ak minuta . u prvom poluvremenu uz onako dosadnu igru treba da se pevaju neke brže pesme a ne uspavanke.
Comment
-
kad sam sinoć gledala Oly basket baš sam obratila pažnju na pesme. Tokom cele utakmice sve pesme su brze nema sporih. Mi imamo baš dosta sporih pesama i to kad se peva duže od nekoliko minuta ubi u pojam. Kao npr ova nova..super je tekst ali ritam je za spavanje.
Comment
-
Originally posted by gagablues View PostKao npr ova nova..super je tekst ali ritam je za spavanje.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
Comment