Odakle ti to da je Aleksić zamena za Kangu? Izvor?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Jaqen Hghar View PostA sta je bilo sa onim sto je igr'o za Rosenborg i negde u Turskoj.
Na onim yt highlightsima iz karijere pomislio bi insan da je natčovek ?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
On i ako dođe ne znam da li ima pravo nastupa ali je od leta nadam se naš.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
Nije umio da odstupi,
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostOdakle ti to da je Aleksić zamena za Kangu? Izvor?
Тешко је наћи у зимском прелазном року адекватну замену за Гелора Кангу, али ће Црвена звезда сигурно да доведе офанзивног везисту. Очекује се да уговор са најтрофејнијим српским клубом потпише Данијел Алексић.
Некадашњи бисер српског фудбала блиста у последње две сезоне у Сент Галену. Швајцарцима ће припасти обештећење од 500.000 евра, плус одређени проценти од евентуалног наредног трансфера.Last edited by VLADIMIR PERIC VALTER; 31-01-18, 14:06.
Comment
-
Nereseno sa Amkarom .Crvena zvezda- Amkar 1:1 (1:1)
Rodić 30 - Butkovski 33
Crvena zvezda: Borjan -Stojković, Savić, Le Talek, Rodić - Jovičić, Donald, Krstičić - Ben, Radonjić - Pešić.
Rezerve: Stanković, Joveljić, Nikolić, Ivan Ilić.
Amkar: Nigmatulin, Idovu, Belorukov, Sivaku, Zanev, Ogude, Miljković, Komolov, Gol, Bodul, Butkovski.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostPisalo je u zurnalu, jutros uz kafu videh, 500 hiljada evra navodno otkup.
Тешко је наћи у зимском прелазном року адекватну замену за Гелора Кангу, али ће Црвена звезда сигурно да доведе офанзивног везисту. Очекује се да уговор са најтрофејнијим српским клубом потпише Данијел Алексић.
Некадашњи бисер српског фудбала блиста у последње две сезоне у Сент Галену. Швајцарцима ће припасти обештећење од 500.000 евра, плус одређени проценти од евентуалног наредног трансфера.
Mondo, za Boaćea piše 3 nedelje pauza.
Comment
-
....
(Greska, izvinjavam se, ne mogu da obrisem post iz nekog razloga)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
Comment