Odlican je bio...i to na desnom beku bez obzira sto je levonog...Treba pomenuti i malog Erakovica, 16 godina dete ima, igra na poziciji na kojoj igraci kasnije sazrevaju a vec ima neverovatnu mirnocu...par puta je izneo loptu "kao mator"...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Beli View PostKanga na kraju sezone ide u Monpelje.Citam razmisljanja o slanju na tribine.Ljudi ne shvataju da titulu jos nismo osvojili, a da zamenu nismo doveli, jer smo jurili samo nerealne igrace.
Comment
-
MONDO saznaje da su crveno-beli bili u odmakloj fazi pregovora sa Bordoom, međutim, nije nađen zajednički jezik oko načina isplate oko četiri miliona evra, koliko su Francuzi bili spremni da izdvoje.
Ne može da se nađe zajednički jezik oko dinamike isplate...hahah....a mi govorili o duplo većoj sumi.
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostProblem je sto se sutra zavrsava prelazni rok...a zamene za Kangu ni na vidiku...nije taj milion vredan tog rizika...
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostMislim da si u pravu, bez Kange nam titula nije sigurna pogotovo sto su se rivali pojacali, pametnije je prodati ga na leto.."A football team is like a piano. You need eight men to carry it and three who can play the damn thing." Shankly
Comment
-
Originally posted by ZvezdaIznadSvega View PostNa leto on ode dzabe...ali opet mi je i to prihvatljivije...titula nam donosi nesto laksi put do Evrope...jest da je manje vremena za uigravanje zamene ali je i veci izbor...osetljiva je ta pozicija gde igra Kanga...
Comment
-
Posto planirane zamene nismo uspeli da dovedemo, mislim da cemo preci na formaciju sa dva spica.Boaci mozda ostane, tu su Pesic, Ben po potrebi i Pavkov ako ostane.Za nasu ligu bi trebalo da je dovoljno.Verovatno cemo na leto opet juriti Djuricica, jer postaje slobodan igrac, a ako nas odbije sto je vrlo verovatno, ocekujem stranog igraca.
Comment
Comment