Originally posted by mad for red
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nemoj da me drzite za rec,ali mislim da je Terza u intervju za RSB rekao da Cukarickom ide 40 % profita tj. mi smo ga platili oko 400 k i ako ga prodamo za milion Cuki ide 40 % od 600 k.Znaci oni bi uzeli negde oko 250 somica.Ako zaista uspemo da prodamo Srnu za milion to bi bio odlican posao s obzirom da mu je ostalo jos 6 meseci ugovora.Ovo za Milica mi deluje kao obicna novinarska patka,svaka njemu cast za trud i zalaganje,ali tesko da ce neko samo zbog toga da ga odvede u Bundes ligu.
Comment
-
-
Originally posted by mad for red View PostPre mi se cini da cemo dobiti 500.000e za Srnica i onda Cuka dobija 40.000e
Hotsport
Ako je ovo tacno od miliona cemo dobiti oko 360k za igraca kog smo poklonili Cuki. Jos kad se od tih 360k odbiju razne provizije verovatno cemo biti u minusu.
Comment
-
Originally posted by Uroš View Post
Hadersfild, Palas, taj neki fazon.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostPostaje bljutavo to kopiranje zalizanog sa "zagonetkama" a poznato je da ovi sa RSB i ne pogađaju baš često.
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Comment