Još Kangezi nije otišao
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Beli View PostSosijedad navodno trazi 1.2 miliona za Babica
Previse je to para i za mnogo boljeg igraca.
(ako imao toliko para za baciti)Last edited by nebitan; 19-01-18, 16:55.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
@Brajkula Mislim da preterujes,odredjene limite ima,ali po meni vredi svaku paru koju smo dali za njega,cak i vise.Prvo moze da pokrije skoro svaku poziciju u timu,naravno nikad on nece moci da odigra na krilu kao sto Radonja ume ili u sredini kao sto mogu Donald ili Krsticic,ali odigrace pristojno.Samo da podsetim da je u Londonu stavio Volkota u dzep,sto je za vecinu srpskih bekova vlazan san.Isto tako odigrao je bitne role protiv Kransodara i u Rusiji i u Beogradu.Pa cak je i derbi (prvi derbi) odigrao sasvim korektno,koliko se secam sve defanzivne zadatke je odradio i vise nego dobro.
Nece on nikad biti neko za prvu postavu,ali kao neka bekap opcija sa klupe je fantastican.Valjda imati jednog takvog igraca u ekipi.
Comment
-
Originally posted by Beli View PostPavkov vrlo izvesno ako ne prodamo Boacija, mozda cak i ako ode Boaci, jer nema kvalitet za Zvezdu.Da je reda, ne bi nikad ni dosao.
Frimpong ne verujem.Verovatno ide Letalek, ne mozemo ostati na dva stopera.
Odakle ti to, iz medija ili insajderisanje?
Comment
-
Originally posted by ZOLA BG View Post@Brajkula Mislim da preterujes,odredjene limite ima,ali po meni vredi svaku paru koju smo dali za njega,cak i vise.Prvo moze da pokrije skoro svaku poziciju u timu,naravno nikad on nece moci da odigra na krilu kao sto Radonja ume ili u sredini kao sto mogu Donald ili Krsticic,ali odigrace pristojno.Samo da podsetim da je u Londonu stavio Volkota u dzep,sto je za vecinu srpskih bekova vlazan san.Isto tako odigrao je bitne role protiv Kransodara i u Rusiji i u Beogradu.Pa cak je i derbi (prvi derbi) odigrao sasvim korektno,koliko se secam sve defanzivne zadatke je odradio i vise nego dobro.
Nece on nikad biti neko za prvu postavu,ali kao neka bekap opcija sa klupe je fantastican.Valjda imati jednog takvog igraca u ekipi.
Comment
Comment