1000 puta ti kažem ne mrzim ih. Psovanje nije lepo, jedino. Ima nešto što se zove i ne voleti. Nemoj mi te kliše rečenice, neću da se vredjamo ko je koliko čitao ali verovatno si u zaostatku.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
O Aleksicu,on je najvise spic,veze to nema sa Kangom kao zamena za njega,licno on mi svideo jos dok je bio u Srbiji i vazio za ogromnog talenta,secam se jednih makazica za reprezentaciju (mladje kategorije ne secam dal U-18 ali tako nesto),e onda je otisao u ino po meni prerano ,video sam par lepih momenata iz Svajcarske,a u kakvom je stanju ako dodje u Zvezdu videcemo ,nadam se najboljem,ali uglavnom on ne moze da igra Kanginu pozicju,spic ili poluspic
Comment
-
Pa to isto važi i za Brazilce iz favele što se videlo noć pred svetsko prvenstvo 2006. kad su orgijali pa izgubili od Francuske.
Kanga ima igru kada igra za top 5 liga, ali baš retko igra(stvar etike svesti i kulture) a i čim zaigra odmah skoči u nebesa i ucenjuje klub. Nije ni čudo što ga do sad nije niko uzeo od većih, ne treba im neko ko će napraviti dva maestralna poteza a uz to dobijati crvene na poluvremenu i nestajati u 70% utakmica, šutirati svaku 5 puta sa poludistance najmanje.
Dečko je mator i šetajući problem.
Comment
-
Originally posted by Uroš View Post1000 puta ti kažem ne mrzim ih. Psovanje nije lepo, jedino. Ima nešto što se zove i ne voleti. Nemoj mi te kliše rečenice, neću da se vredjamo ko je koliko čitao ali verovatno si u zaostatku.
Za tebe je Kanga svakako mator..jedno duplo stariji otprilike... A osim lazi nista konkretno o njemu nisi napisao...dobio je 1 crveni karton i to nezasluzeno jer ga je isprovocirao protivnik... ovo o 70% nestajanja je za posmatranje...tebe kao kriticaraLast edited by mad for red; 17-01-18, 23:30.
Comment
-
Originally posted by mad for red View PostU zaostatku za tobom? hhahahahha decko. vise sam knjiga procitao nego sto ti umes da izbrojih....imas na predhodnim stranama odlican film...pogledaj ga...uzivi se malo u ulogu...
Comment
-
Citam sad ovde neke komentare i prosto da covek ne poveruje, I onda dodje neki delija i kaze "nismo isti", dal se svadjate ko je vise knjiga procitao. najjace sto ubedjujete coveka da je rasista jer ne gotivi KanguLast edited by mark !t zer0; 17-01-18, 23:33.sloboda ili ništa
Comment
-
Tako i delujes, kao da znas da brojis do 36...to je vrednost IQ verovatno, s obzirom kakve gluposti pises...Last edited by mad for red; 17-01-18, 23:33.
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostCitam sad ovde neke komentare i prosto da covek ne poveruje, I onda dodje neki delija i kaze "nismo isti", dal se svadjate ko je vise knjiga procitao. najjace sto ubedjujete coveka da je rasista jer ne gotivi Kangu
Comment
Comment