Za Sutlijaša nemo' da me vučete za jezik..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ja ga ne vređam, nego sprdam.. inače ga zovu i Mrtvijaš..
Cenim samo njegov prvi mandat, sve ostalo je penzija,a i sam si rekao.. nije ni u prvih 50 međ' legendama, nego je samo produkt i izlog posrtanja kluba i samo zvezdica u ovih zadnjih 20 potonulih godina.
Uostalom, ovo je forum, nije njegov fun club, sorry bro'Last edited by salelesa; 15-01-18, 23:24.
Comment
-
@mad for red Aj se kladimo u 100 evra da ce Uros sledece godine u ovo vrijeme ako Ben i dalje bude tu da prica za njega isto kao sto sad prica za Donalda, Kangu i Boacija kakav god ucinak on imao ?
@Uros Zapamti ovo, Gelor Kanga je uz Boacija najbolji igrac ovog Vladanovog tima i nemoj dalje da pises, blamiras se decko.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Originally posted by nine33 View Post@mad for red Aj se kladimo u 100 evra da ce Uros sledece godine u ovo vrijeme ako Ben i dalje bude tu da prica za njega isto kao sto sad prica za Donalda, Kangu i Boacija kakav god ucinak on imao ?
@Uros Zapamti ovo, Gelor Kanga je uz Boacija najbolji igrac ovog Vladanovog tima i nemoj dalje da pises, blamiras se decko.
Sa salelesa bih dodao
pre2 godine je trebalo da se penzionise, ali posto nema ko, mora on da ulazi u igru
BREAKING NEWS... SPARTA POSLALA PONUDU 1 MILION EVRA ZA KANGU, A ZVEZDA PRIHVATILA...sad je ostalo da se dogovore Sparta i Kanga i mozda do kraja nedelje ce Uros biti najsrecniji na SvetuLast edited by mad for red; 15-01-18, 23:47.
Comment
-
Zato jurimo Aleksica, jer nas zezaju za Jevtovica... A nemamo previse krila... naprotiv... imamo Radonjica koji je klasicno krilo, sve ostalo su "moze i ne mora da igra krilo" Ben je najblizi poziciji krila... Adzic to nije, mogao bi i u sredini da igra, zbog pregleda igre, a nema neki dribling i brzinu za krilo...
Comment
Comment