Ignjovski nece ici iz Nemacke dok ne bude ispunio uslov za drzavljanstvo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Uroš View PostUpravo to dobri moj Brajko. Nego šta misliš ako dodje Ivanić pa ne bude mogao u LE, a ostane Donaldinjo, da li ćemo probati Donald Bakula i Krstičić kao ofanzivni vezni. Mislim da bi on to mogao da iznese.
Originally posted by Uroš View PostInače, stigao je Stefan Hajdin iz Spartaka. Budući levi bek broj jedan, samo da popravi defanzivu. Gledao ga par puta.
Comment
-
Kanga - Želim titulu sa Zvezdom!
Na početku priprema za nastavak prvenstva Zvezdin fudbaler Gelor Kanga istakao je da je njegova ekipa pred sebe postavila najviše ciljeve.
Naš vezni fudbaler po dolasku u Srbiju prvo je odradio testiranje u Beogradu, a u Košutnjaku je pokazao odličnu formu. S ozbirom na to da „Zavod za sport i sportsku medicinu” čuva i prethodne rezultate, jasno se vidi da su novi bolji od onih letošnjih.
- Došao sam potpuno spreman. Imao sam nekih porodičnih problema koje sam morao da rešim pre nego što sam se priključio saigračima, ali sve je u redu i nastavljamo dalje. Prvi smo u šampionatu, ispred Partizana, svi smo se odmorili tokom ove pauze i sada je vreme da se usredsredimo na osvajanje titule prvaka Srbije. Naravno tu je i važan meč protiv CSKA i zato moramo samo da treniramo i radimo što više i sve će biti kako treba – kaže crveno-beli Gabonac.
Kanga je trenutno fokusiran samo na što bolje pripreme i naredne izazove koji očekuju Crvenu zvezdu.
- Ja sam u Zvezdi i fudbaler sam ove ekipe. Imam ugovor još šest meseci, a razgovaraću sa upravom kluba oko moje budućnosti. Sada sam ovde i igram za ovaj klub kao i do sada najbolje što mogu i umem – zaključuje Kanga.
http://www.crvenazvezdafk.com/sr/ves...ulu-sa-Zvezdom
Iskreno se nadam da ce ostati.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
Comment