Jagoš neće u Zvezdu, šatro ljut na Zvezdu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Crvena zvezda
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Meni je deda pričao o Šekularcu. Inače hvala mom dedi i celoj široj porodici što je crveno bela. Kakvih sam se pričao naslušao, crtao se grb Zvezde po kolima, volela se Zvezda i voli najviše. Od Šestića i Borote preko drugih priča, a dedi je Dule Savić omiljen igrač.. Stalno mi govorio “Rodilo se dete muško, ime mu je Savić Duško.”
Jebeš ti ovaj život ako nisi zvezdaš
Izgleda da je kumara blizu potpisa, kao i Ben. Biće to gotovo, a LTL verovatno ide u Trabzon.
Comment
-
Veliki Žuti:
http://mondo.rs/a1068661/Sport/Fudba...-o-Zvezdi.html
"Robert Prosinečki je jedan od retkih Hrvata koga su navijači Crvene zvezde, u novijoj istoriji kluba, prihvatili i koji je imao i sačuvao status ljubimca. Bilo je u Zvezdi mnogo hrvatskih fudbalera, ali je Prosinečki ostavio dubok trag.
Tokom gostovanja u emisiji "Novi dan" Televizije N1, Prosinečki je pričao i o svom statusu među navijačima Zvezde, kao i o šansama crveno-belih u šesnaestini finala Lige Evrope protiv CSKA.
Upitan kako tumači to što su u Beogradu i Crvenoj zvezdi nastavili da ga vole i cene, dok su neke druge javne ličnosti iz Hrvatske bile omražene u Srbiji posle rata, Prosinečki je rekao da zasluge za to ima i to što je bio u Zvezdi u periodu kad je postigla najveći uspeh - osvajanje titule evropskog prvaka.
"Ali, verovatno i zbog mog ponašanja u Beogradu i Crvenoj zvezdi dok sam igrao, nisam imao nijedan problem. To je moj klub, gde sam napravio veliku karijeru kao igrač, a posle toga i početak moje trenerske karijere", ističe Prosinečki.
Prosinečki kaže da su rezultati Zvezde "fenomenalni" i da su rezultati potvrda da igra odličan fudbal."SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Generalno jako je tesko unaprediti kvalitet igraca u timu. Bukvalno smo imajuci u vidu plateznu sposobnost na gornjem limitu. Ukoliko uspe akrobacija da se dovedu bolji igraci od ovih koji su nosioci apsolutno sa puno samopouzdanja sa razlogom mozemo ocekivati sledecu predsezonu tj. napad na Ligu sampiona. Igracki kvaliteti Kange nisu upitni ali timu je potrebna sveza krv.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostIgrao sam sa Šekularcem zajedno rulet pre nekih 7, 8 godina u Vojislava Ilića u Beogradu, kladionica Soker. Hiperaktivan lik.
Comment
Comment